Arrangementen

Arrangement

Tour Du Toucan

Ontdek drie provincies in 3 dagen op de fiets! Met dit arrangement start u met een overnachting in Van der Valk Hotel Arnhem (Gelderland). De volgende dag fiets u naar Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent (Gelderland) en Van der Valk Hotel Molenhoek (Limburg). Hier kunt u genieten van koffie en gebak of een lunch. U kunt zelf de keuze maken waar u voor voor koffie en gebak kiest en waar u gaat lunchen.

De dag sluit u af met een diner en overnachting bij Van der Valk Hotel Arnhem. De volgende dag fietst u weer richting het startpunt bij Van der Valk Arnhem. Ook ditmaal wordt u onderweg voorzien van smakelijke tussendoortjes. Deze fietstocht is volledig verzorgd, u ontvangt een mooie fietsroute, gaat voor tussendoortjes naar verschillende Van der Valk Hotels. Ook het ontbijt en het diner staat voor u klaar. Dit arrangement is volledig corona-proof, dus ideaal voor dit voorjaar!

Dag 1:
Op de eerste dag checkt u in bij Hotel Arnhem. Hier geniet u 's avonds van een 3-gangenkeuzemenu. In de comfortabele kamer kunt u heerlijk ontspannen voor de fietstocht voor de dag erna.

Dag 2:
Deze dag start u met een ontbijt in Hotel Arnhem. U ontvangt van onze receptie de fietsroute en fietst naar Hotel Nijmegen-Lent waar een lunch geserveerd wordt. Daarna fietst u verder naar Hotel de Molenhoek waar u geniet van koffie en gebak. Na deze stop fietst u door naar de eindbestemming Hotel Cuijk. Daar checkt u in om te overnachten. Bij Hotel Cuijk zult u ook een 3-gangenkeuzemenu nuttigen. Wij zorgen ervoor dat uw bagage bij Hotel Cuijk staat.

Dag 3:
Na een uitgebreid ontbijt in Hotel Cuijk fietst u terug naar Hotel Arnhem. Deze keer met een koffie en gebak stop bij Hotel Nijmegen-Lent en een lunchstop bij Hotel Molenhoek. Uw bagage zal klaarstaan bij ons hotel.

Boekingsgegevens

Persoonlijke gegevens