Genieten in Hotel Arnhem

Bar-brasserie 'West End'

In de zomer van 2018 is hard gewerkt aan de renovatie en transformatie van onze voormalige ‘Hubertusbar’ naar Bar-brasserie ‘West End’. Het is een plek geworden waar iedereen welkom is voor een kop koffie, borrel, lunch, diner of feest.

Het moment is eindelijk daar, de splinternieuwe Bar-brasserie ‘West End’ is geopend! De bar-brasserie is een sfeervolle ruimte waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Er zijn verschillende hoeken gecreëerd waar u heerlijk kunt borrelen of een potje kunt poolen of darten.

U bent van harte welkom om te genieten van diverse koffies, cocktails en heerlijke borrelplanken!


Openingstijden

De sfeervolle bar-brasserie West End is van maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 12.00 uur. Op zaterdag en zondag bent u van harte welkom vanaf 16.00 uur. Buiten de openingstijden nodigen wij u van harte uit in Restaurant "De Veluwe".


Bar-brasserie 'West End' reserveren voor gelegenheden

Het is mogelijk (een gedeelte van de) Bar-brasserie 'West End' te reserveren voor een besloten bijeenkomst. Denk hierbij aan een receptie of (bedrijfs)borrel. Voor meer informatie en tarieven kunt u contact opnemen met onze Salesafdeling via +31 26 20 30 510 of via sales@arnhem.valk.com