Eten & drinken

Ode aan de Italiaanse keuken

In de maand juni brengen wij een ode aan de Italiaanse keuken! Kom genieten van klassieke én moderne gerechten, recht uit het hart van onze chef.


Voorgerecht

Vitello Tonato met gefrituurde kappertjes, rucola en tonijn mayonaise - € 10,50


Hoofdgerechten

Saltimbocca van kalfsvlees met rauwe ham, mozzarella en een saus van Parmezaan - € 19,50

Doradefilet met een gremolatakorst en kruidenolie - € 17,50

Cannelloni gevuld met ricotta en spinazie met gegrilde courgette - € 15,50


Nagerechten

Panna Cotta van witte chocolade met een crumble van munt en pistache - € 6,75

Sgroppino van Limoncello en Aranciata - € 5,50

Culinaire jaarkalender 2018

Benieuwd naar de culinaire jaarkalender van 2018? Bekijk hier welke odes we in 2018 zullen brengen.