Eten & drinken

Ode aan de Zee

De zee biedt ons smaakvolle schatten! Deze mogen dan ook niet ontbreken bij onze culinaire specials! In juli en augustus brengen wij een ode aan de zee in Restaurant "De Veluwe". 

Oesters
Zeeuwse creuse nr. 3 - per stuk € 2,50 | per 6 stuks € 13,00

Voorgerechten
Bouillabaisse met Noorse garnaaltjes, zeewolf en mosselen - € 6,75

Carpaccio van zwaardvis, citrus vinaigrette, hazelnoot en gerookte mayonaise - € 11,50

Hoofdgerechten
Hele kreeft - € 32,50
Canadese kreeft uit St. Mary Bay met citroen en knoflook mayonaise, geserveerd met frites en sla

Dorade en Croute de Sel - € 22,50
Hele Dorade met rozemarijn en citrus, in de oven gegaard in een zoutkorst. Let op: de bereiding van dit gerecht duurt ongeveer 20 minuten

Mosselen - € 18,50
Zeeuwse mosselen op Franse wijze, geserveerd met frites en sausjes                                     

Zeetong (500-600gr) - Speciaal deze periode voor slechts € 30,00

 



 

Culinaire jaarkalender 2018

Benieuwd naar de culinaire jaarkalender van 2018? Bekijk hier welke odes we in 2018 zullen brengen.