Eten & drinken

Ode aan het witte goud

Lange, kaarsrechte zandhopen van nog geen halve meter hoog typeren momenteel het landschap van Noord- en Midden-Limburg. Het zijn de bedden van de koningin der groente: de asperge. Zodra de kop een barst in het zand heeft gemaakt, wordt de asperge uitgegraven en gestoken. Onze chef-kok, Giancarlo Murgia, heeft een heerlijke selectie van gerechten gemaakt waarmee wij deze maand een ode brengen aan het witte goud.

Voorgerechten

Gebonden aspergesoep met ham                                                     €   6,50
Gemarineerde zalm met asperge, ei en groene kruiden                    € 11,50


Hoofdgerechten

Asperges à la Flamande                                                                          
Witte asperges met Berkshire nootham, ei, boterjus en gekookte aardappelen                                                                                        € 19,50  
Lamsrugfilet met asperges en steranijssaus                                       € 24,50
Gestoomde zalm met asperges en hollandaisesaus                           € 20,50
Supplement asperges (4 stuks)                                                           €   7,50

Nagerecht

Aardbeien romanoff met aardbeienijs                                                   €  7,50

Wijntip!
Cave d’Ingersheim | Pinot Blanc                                 per fles              € 19,50
Frankrijk, Elzas | Pinot Blanc

De smaak is levendig, fris en sappig, met peer, meloen, perzik en nectarine. Mooi droog en goede zuren met een licht kruidige finale.

Reserveer een tafel