Eten & drinken

Renovatie hotelbar

Van der Valk Hotel Arnhem heeft de afgelopen jaren een aantal transformaties ondergaan. Er is een hoop vernieuwd, aangebouwd of gerenoveerd. Zo zijn de vergaderzalen, het restaurant, de hotelkamers, lobby en receptie de afgelopen jaren in een nieuw jasje gestoken. Deze zomer is de hotelbar aan de beurt.

Vanaf 22 mei tot begin september 2018 wordt onze hotelbar verbouwd. Helaas is de bar gedurende deze periode gesloten. Uiteraard bent u wel van harte welkom in ons restaurant of op ons sfeervolle terras! We proberen de overlast tot een minimum te beperken. Indien u toch last van de verbouwing ondervindt, horen we dit graag van u en kijken we graag met u naar een oplossing. Alvast hartelijk dank voor uw begrip!

Wij zien de renovatie met veel vertrouwen tegemoet en kijken uit naar het eindresultaat!

Bar-brasserie West End

Begin september wordt de splinternieuwe bar-brasserie West End geopend in Hotel Arnhem! Het wordt een sfeervolle ruimte waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Er worden verschillende hoeken gecreëerd waar onze gasten heerlijk kunnen borrelen of een potje kunnen poolen of darten. Kom genieten van onze diverse koffies, cocktails en heerlijke borrelplanken!