Restaurant 'De Veluwe'

À la carte kaart

dagelijks van 17.00 - 22.00 uur

Geniet van heerlijke à la carte in ons sfeervolle restaurant. Onze à la carte menukaart biedt u een ruime keuze aan nationale en internationale gerechten. Daarnaast serveren wij seizoensgerechten zoals asperges in het voorjaar, mosselen in de zomer en wild in het najaar en in de winter. Wilt u alvast een voorproefje? Bekijk dan hier de menukaart.

       Reserveer een tafel      

Maandmenu

Iedere maand stelt onze chef-kok naast de à la carte kaart een keuzemenu samen waarbij gebruik wordt gemaakt van seizoensgebonden producten. De prijs van een 3-gangen maandmenu is € 24,50 per persoon, deze prijs geldt alleen als een combinatie van de gerechten uit het menu wordt genuttigd. Bekijk hier het maandmenu.

Kindermenu Timo Toekan

Speciaal voor kinderen hebben we onze Timo Toekan kindermenu met de bekende kindergerechten, ijsbekers, kindermagazine, kleurplaten en kleurtjes. De mooiste kleurplaat maakt kans op een leuke attentie! Bekijk hier de Van der Valk Wereldeters menukaart. De gerechten zijn avontuurlijk, verantwoord en verrassend lekker. Met het kindermenu steunen we tevens een goed doel: KidsRights.