Restaurant 'De Veluwe'

3-gangen seizoensmenu voor € 24,50

Speciaal voor de liefhebbers serveren wij in januari en februari, naast de à la carte kaart, een heerlijk 3-gangen seizoensmenu.

Voorgerechten

Paté van fazant en bitterbal van wild
Met radijs, vijgen en vijgen compote, krokantje van zwijn ham

Mozzarella van echte buffelmelk 
Geserveerd met Coeur de Boeuf tomaat, verschillende soorten cherrytomaat en basilicum tomaat dressing

Soep naar keuze 
Keuze uit: kip, tomaat, ui of soep van het seizoen

Garnalencocktail met Noorse en Hollandse garnalen

Hoofdgerechten

Schnitzel met saus naar keuze 
Keuze uit: Stroganoffsaus, rode wijnsaus, champignonroomsaus, Béarnaisesaus of pepersaus

Wildpeper 
geserveerd met zuurkool, mousseline en stoofpeer

Vis van het moment
Vraag onze bediening naar de vis van het moment

Hertenbiefstuk 
Geserveerd met rode wijnsaus, mousseline en stoofpeer

Jachtschotel
Wildpeper, hertenbiefstuk en wildzwijn

Panzarotti

Desserts

Trio van ijs 
Geserveerd met warme kersen

Apfelstrudel 
Met vanillesaus en vanille-ijs

Meloen soep 
Met stoofpeer en stoofpeer ijs

Koffie naar keuze 
Geserveerd met friandises

Deze prijs van € 24,50 per persoon geldt alleen als een combinatie van bovenstaande gerechten wordt genuttigd.

        Reserveer een tafel