Vier Kerst in Van der Valk Hotel Arnhem

December is feestmaand in ons hotel! Heeft u nog geen plannen voor de kerstdagen en wilt u deze doorbrengen met uw familie en/of vrienden? Kom dan gezellig naar Hotel Arnhem. Geniet samen van een heerlijke middag of avond tijdens Kerst 2019!

Kerstavond vier je in Hotel Arnhem
Op kerstavond geniet u met uw gezelschap van een onbezorgd diner! Kies voor een uitgebreid viergangen keuzediner of kies uw gerechten van de à la carte kaart!

Kerstbrunch Van der Valk (vol)
Bij Van der Valk Hotel Arnhem kunt u op 1e en 2e kerstdag genieten van een heerlijke en onbezorgde Kerstbrunch. De Kerstbrunch bestaat uit een uitgebreid buffet met luxe broden, een saladebuffet, vlees- en visspecialiteiten, verse vruchtensappen en culinaire lekkernijen. Voor de kinderen staat er een heerlijk smulbuffet klaar vol met frietjes en verschillende snacks. De kerstbrunch wordt afgesloten met een spetterend dessertbuffet vol lekkernijen, geheel in kerstsfeer!

À la carte dineren of aanschuiven bij ons Familiebuffet (1e kerstdag familiebuffet vol)
Op 1e en 2e kerstdag geniet u in ons hotel van à la carte dineren, een viergangen keuzemenu of u kunt aanschuiven bij ons Familiebuffet! 

Maak uw kerstdagen compleet
Wilt u na de kerstbrunch genieten van een overnachting in Hotel Arnhem? Boek dan een van onze ruime en comfortabele kamers en maak er een onvergetelijk Kerst van! 

       Bekijk ons kameraanbod