KERST 2022

Zouden we na twee stille jaren dan eindelijk de kerstdagen feestelijk en vooral samen mogen vieren? Wij kijken in ieder geval uit naar een spetterend kerstfeest! Geniet van een feestelijk 3- of 4-gangenlunch of laat u zich volledig in de watten leggen tijdens een uitgeserveerd 4-gangen keuzediner! Speciaal voor onze jongste gasten hebben we een feestelijk 3-gangen kindermenu. Liever het ultieme kerstgevoel beleven? Boek dan ons Zalige Kerst Arrangement!

Hieronder vindt u informatie over onze culinaire activiteiten en kunt u een reserveringsaanvraag doen. Heeft u toch nog vragen? Gelieve een mail te sturen naar receptie@arnhem.valk.com. Alvast harteliljk dank voor uw begrip en medewerking! 

In verband met het overweldigende aantal reserveringen voor het kerstdiner zijn de beschikbare tijden van het kerstdiner beperkt.

Culinaire activiteiten

Kerstlunch

Geniet 1e & 2e kerstdag samen met familie en vrienden van een feestelijk 3- of 4-gangenlunch!

Culinaire activiteiten

Kerstdiner

Kerst vieren in stijl? Kom genieten van een uitgeserveerd 4-gangen keuzemenu en maak keus uit onze heerlijke feestelijke gerechten!

Ultieme kerstbeleving

Zalige Kerst Arrangement

Ervaar het ultieme kerstgevoel en boek het Zalige Kerst Arrangement. Geniet van een feestelijk 4-gangen kerstdiner en blijf heerlijk slapen in één van onze hotelkamers. De volgende ochtend geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Verras uw geliefde, vriend of familielid deze Kerst en geef een Van der Valk giftcard cadeau! Met dit originele cadeau geeft u uw naasten een moment om nooit te vergeten. Geniet van een overnachting in een favoriete hotel, schuif aan bij een uitgebreid ontbijtbuffet, gebruik het voor een heerlijk diner of kom tot rust tijdens een wellness arrangement.