Vier kerst bij Van der Valk Hotel Arnhem!

It's the most wonderful time of the year!
Voor velen de mooiste tijd van het jaar: de kerstperiode. Wij kijken er enorm naar uit om Kerstmis als vanouds te vieren waarin we u graag ontvangen voor een veilige, vertrouwde en bovenal gezellige en warme kerst in Van der Valk Hotel Arnhem! 

Kom genieten van een feestelijk 4-, 5- of 6-gangen kerstdiner of schuif aan bij de kerstbrunch in ons volledig vernieuwde restaurant. Voor een ultieme kerstbeleving boekt u het Zalige Kerst Arrangement met een feestelijk 4-gangen kerstdiner waarna u heerlijk kunt blijven slapen in één van onze comfortabele hotelkamers. De volgende ochtend geniet u van een heerlijk kerstontbijt.

Laat u in ieder geval dit jaar volledig ontzorgen en vier kerst bij Hotel Arnhem! 

Culinaire activiteiten

Kerstdiner 4-, 5- of 6-gangen

Kerst vieren in stijl? Kom genieten van een 4-, 5- óf 6-gangendiner en maak keus uit onze heerlijke feestelijke gerechten!

Culinaire activiteiten

Kerstbrunch

Geniet Eerste & Tweede Kerstdag samen met familie en vrienden van onze Live Cooking Kerstbrunch!

Ultieme kerstbeleving

Zalige Kerst Arrangement

Ervaar het ultieme kerstgevoel en boek het Zalige Kerst Arrangement. Geniet van een feestelijk 4-gangen kerstdiner en blijf heerlijk slapen in één van onze comfortabele hotelkamers. De volgende ochtend geniet u van een heerlijk kerstontbijt.

Verras uw geliefde, vriend of familielid deze Kerst en geef een Van der Valk giftcard cadeau! Met dit originele cadeau geeft u uw naasten een moment om nooit te vergeten. Geniet van een overnachting in een favoriete hotel, schuif aan bij een uitgebreid ontbijtbuffet, gebruik het voor een heerlijk diner of kom tot rust tijdens een wellness arrangement.