Van der Valk Hotel Arnhem

Kerst 2017

Kerstmenu's en buffetten 2017

Hotel Arnhem heet u van harte welkom om te genieten van een overheerlijke kerst in Restaurant “De Veluwe”. Bekijk het menu van het viergangen kerstdiner en de invulling van de kerstbuffetten hieronder. 

Kerst Brunchbuffet

Op 25 en 26 december is er vanaf 12.00 uur een uitgebreid brunchbuffet in Restaurant “De Veluwe”.

De kerstbrunch is inclusief:

  • Ontvangst met een glaasje bubbels en een amuse
  • Bospaddenstoelensoep
  • Verschillende broden, croissants, zoete broodjes en kleine sandwiches
  • Variëteit aan hartige en zoete belegsoorten
  • Diverse vleeswaren en kaassoorten
  • Een koud buffet van onder andere een vissersplateau, carpaccio, mozzarella spiesjes en Coburger ham met meloen
  • Uitgebreid saladebuffet met verschillende salades en dressings
  • Selectie van verrassende warme gerechten met onder andere wildpeper, rollade, rundermedaillons en visschotel
  • Diverse warme bijgerechten
  • Dessertbuffet
  • Selectie van gerechten speciaal voor kinderen
  • Koffie, thee, melk, karnemelk en vruchtensap

Prijs volwassenen                   € 32,50
Prijs senioren 65+                   € 29,50
Prijs kinderen 4 t/m 11 jaar     € 16,50

*Er is geen live cooking buffet.

Viergangen kerstdiner

Voorgerechten
Ceviche van verse zalm met een gel van mierikswortel en wasabi kroepoek
of
Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, truffeldressing en rucola
of
Salade van geroosterde gele en rode kerstomaten met mozzarella, avocado, zoetzuur van radijs en basilicumdressing

Tussengerecht
Crèmesoep van bospaddenstoelen met croutons en gebakken spekjes
of
Crèmesoep van gerookte forel met groene kruiden

Hoofdgerechten
Gebakken schnitzel geserveerd met bospaddenstoelen, spek, ui en kruidenboter
of
Tournedos met Parmaham, truffelsaus en fondue van Taleggio
of
Wildzwijn medaillons en ragout met een saus van balsamico en amaretto
of
Zeebaarsfilet uit de oven met een crème van knolselderij en eekhoorntjesbrood, geserveerd met pestosaus
of
Strudel van bospaddestoelen en schorseneren met een romige pestosaus  

Dessert
Proeverij van diverse kleine desserts


Reserveer een tafel

Kerst dinerbuffet

Op 25 en 26 december is er een uitgebreid kerstbuffet op de eerste etage van Hotel Arnhem.

Het kerstbuffet (diner) is inclusief:

  • Ontvangst met een glaasje bubbels en een amuse
  • Bospaddenstoelensoep
  • Verschillende broden met tapenade, boter en kruidenboter
  • Een koud buffet van onder andere een vissersplateau, carpaccio, mozzarella spiesjes en Coburger ham met meloen
  • Uitgebreid saladebuffet met verschillende salades en dressings
  • Selectie van verrassende warme gerechten met onder andere varkensproceureur, wildpeper, rundermedaillons en visschotel
  • Diverse warme bijgerechten
  • Dessertbuffet
  • Selectie van gerechten speciaal voor kinderen
  • Binnenlands gedistilleerd drankenarrangement

Prijs volwassenen                   € 45,00
Prijs kinderen 4 t/m 11 jaar     € 16,50

*Er is geen live cooking buffet.

À la carte kerstmenu

Voorgerechten
Ceviche van verse zalm met een gel van mierikswortel en wasabi kroepoek € 10,50

Garnalen cocktail van Noorse garnalen en gemarineerde gamba’s met citroencrème en gemarineerde komkommer € 14,50

Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, truffeldressing en rucola € 12,50

Gerookte eendenborst met een abrikozen-saffraan compote, atjar van rode kool en een gel van soja € 10,50

Bavarois van gorgonzola met pittige chocolade crémeux, een koekje van rode curry en een gepocheerd perenballetje € 9,50

Salade van geroosterde gele en rode kerstomaat met mozzarella, avocado, zoetzuur van radijs en basilicumdressing € 10,50

Soepen
Soep van pomodori tomaten met balletjes € 5,50

Crèmesoep van bospaddenstoelen met croutons en gebakken spekjes € 5,75

Franse uiensoep met een kaasstengel € 5,75

Crèmesoep van gerookte forel met groene kruiden € 7,50

Hoofdgerechten vis
Gebakken Noordzeetong à la Meunière € 34,50

Zeebaarsfilet uit de oven met crème van knolselderij en eekhoorntjesbrood, geserveerd met pestosaus € 22,50

Gebakken zalmfilet met asperges en een crème van gele wortel geserveerd met druivensaus € 21,50

Hoofdgerechten vlees
Gebakken schnitzel geserveerd met bospaddenstoelen, spek, ui en kruidenboter € 18,50

Rundersukade gegaard in rode wijn geserveerd met gerookte paprika en een saliesaus € 19,50

Tournedos met Parmaham, truffelsaus en fondue van Tallegio € 23,50

Wildzwijn medaillons met ragout van wildzwijn en een saus van balsamico en amaretto € 21,50

Wildpeper geserveerd met stoofpeer en zuurkoolstrudel € 19,50

Jachtschotel (per 2 personen)
Combinatie van wildzwijn, hert en wildpeper geserveerd met rode koolsaus € 49,50

Hoofdgerechten vegetarisch
Taartje van witlof met vadouvan geserveerd met fondue van Tallegio, geroosterde bieten en vegetarische rode wijn saus € 17,50

Strudel van bospaddenstoelen en schorseneren met een romige pestosaus € 17,50

Desserts
Sorbet Royal “The Christmas Edition” € 6,50

Chocolademousse met calamansi-crème en een yoghurt quenelle € 7,50

Proeverij van diverse kleine desserts € 9,50