Kerstmenu 2021

Onze chefs hebben met veel liefde en aandacht de gerechten voor u samengesteld. 

  • 4-gangen: voorgerecht, soep, hoofdgerecht, nagerecht
  • 5-gangen: voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, nagerecht
  • 6-gangen: voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, nagerecht, kaas


Voorgerechten

Rundercarpaccio | rucola / Parmezaanse kaas / truffelmayonaise / pijnboompit / balsamico 

Gravad Lax | zalm gepekeld in inktvisinkt / dillemayonaise / tomaat / radijs

Garnalencocktail | Noorse garnalen / Hollandse garnalen / groene asperges / limoenmayonaise / appelkappertjes / garnalenkroketje

Wildpaté | uienchutney / toast / vijgen / zoetzure radijs

Gerookte eendenborst rouleau | gevuld met zuurkool | pruim | pistache

Buffelmozzarella | cherrytomaatsalade / gegrilde paprika / pesto

Parel couscous | crème van Parmezaan / paddenstoelen / zongedroogde tomaat


Soepen

Bisque gevuld met zeevruchten

Toscaanse tomatensoep | crème van mascarpone en olijfolie / gehaktballetjes

 

Tussengerechten

Coquille | pancetta / bloemkool couscous / komkommer / rouille mayonaise 

Langzaam gegaard varkensmedaillon | gestoofde kriel / paddenstoelen / aardappelschuim 

Cannelloni | gevuld met spinazie / ricotta / cantharel / beukenzwam

 

Hoofdgerechten vlees

Onze klassieke schnitzel | saus naar keuze

Tournedos | toast / haricots verts / aardappelmousseline / champignons / madeira saus
Optioneel supplement: gebakken eendenlever à €4,00

Hertenbiefstuk | zuurkool / pompoen / pastinaak / saus van balsamico 

Wildstoof | spruitjes stamppot / pompoen / pastinaak / paddenstoelen / peperkoek

Jachtschotel (2 personen) | wildstoof / wild zwijn medaillon / hertenbiefstuk / zuurkool / saus van balsamico 

 

Hoofdgerechten vis

Gebakken zalmfilet | wortelcrème / cavolo nero / biet

Sliptongen | 3 gebakken sliptongen / wortelcrème / cavolo nero / biet

Gebakken kabeljauwfilet | venkel / zongedroogde tomaat / Noilly Prat saus

 

Hoofdgerechten vegetarisch

Risotto | gevuld met biet / paddenstoel / beukenzwam / cantharel 

Gnocchi | walnoten / paddenstoelen / pompoen / saus van gorgonzola 

 

Nagerechten

Tarte Tin | appel / kaneelcrème / hazelnootijs

Dame Blanche | brownie / chocoladerotsen / chocoladesaus / ganache / crumble

Trifle van chocolademousse | crumble van hazelnoten / chocolade-ijs

Crème Brûlée | vanille / vanilleijs