Keuzeformulier

Geachte gast,

Hartelijk dank voor het reserveren van ons Vierdaagse arrangement! Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn inventariseren wij graag uw (aanvullende) wensen tijdens de Vierdaagseweek.

Extra overnachting
Buiten het arrangement is het mogelijk om een voordelige voor- of na-overnachting te reserveren:
- Voorovernachting van 17 op 18 juli - € 62,00 (1 persoon) / € 73,50 (2 personen)*
- Na-overnachting van 22 op 23 juli - € 62,00 (1 persoon) / € 73,50 (2 personen)*

* Deze prijs is o.b.v. een één- of tweepersoons Comfort kamer inclusief ontbijt. Voor een luxer kamertype geldt een toeslag.

Pendeldienst
Op het formulier vindt u de tijden van onze pendeldienst (van Hotel Arnhem naar Nijmegen en vice versa). De kosten bedragen € 10,00 per enkele reis per persoon. Wanneer u alle dagen gebruik maakt van deze service betaalt u slechts € 70,00 per persoon. Uitzonderingen op aangegeven tijden zijn helaas niet mogelijk. 

Ontbijt
Speciaal voor de Vierdaagselopers serveren wij het ontbijt op aangepaste tijden, van 04.00 tot 10.30 uur. Wanneer u vóór 04.00 uur vertrekt is het ook mogelijk om een ontbijtpakket mee te nemen. De inhoud van dit pakket is gelijk aan het lunchpakket. Dit ontbijtpakket is in plaats van het ontbijtbuffet en inbegrepen in het arrangement. Wanneer u zowel een ontbijt- als lunchpakket wilt meenemen, bedragen de kosten € 7,50 voor het lunchpakket. Indien gewenst kunnen wij een flesje drinken toevoegen (+ € 1,50).

Dinerbuffet of 3-gangen keuzediner
Dit jaar kunt u voor het eerst een keuze maken tussen een dinerbuffet of een 3-gangen keuzediner. U maakt deze keuze voor de hele week (dus óf op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag een dinerbuffet,  óf op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag een 3-gangen keuzediner).Uiteraard proberen wij aan uw voorkeurstijd te voldoen, garanderen kunnen wij de voorkeurstijd helaas niet.

Massageservice en blarenbehandeling
U kunt gedurende uw verblijf gebruik maken van een massage of blarenbehandeling. De masseurs zijn aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag van 17.00 tot 21.30 uur. (Aanvang laatste massage om 21.00 uur met een duur van 25 minuten.). 

Wanneer u vooraf een massagebehandeling wilt reserveren, kunt u dat hieronder aangeven. Wij behandelen aanvragen op volgorde van binnenkomst, een aanvraag geeft geen garantie op een plaatsing (vol=vol). Bij aankomst in het hotel ontvangt u een bevestiging van uw afspraak.

Tarieven
Massage 25 minuten                            € 22,50
Massage 50 minuten                            € 45,00
Kaart voor 2 massages 25 min.             € 42,50
Kaart voor 2 massages 50 min.             € 85,00
Kaart voor 3 massages 25 min.             € 62,50
Kaart voor 3 massages 50 min.             € 125,00

Mogelijkheden massage
Benen voor en achter, rug of combinatie rug en benen of benen en voeten (50 min.)

Voorwaarden
- Graag op tijd voor de massage aanwezig zijn
- Contante betaling voorafgaand aan de massage. Helaas verstrekken wij geen restitutie, de massagekaart is wel overdraagbaar
- Schoon lichaam

Blaarverzorging
Elke dag is er van 17.00 tot 21.30 uur gelegenheid tot blaarverzorging, u hoeft hiervoor geen afspraak te maken, behandeling vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

Blarenbehandeling per 15 min.              € 12,00 (incl. materiaal)

Wellnessfaciliteiten
Gedurende uw verblijf kunt u kosteloos gebruik maken van onze wellness faciliteiten zoals sauna, stoomcabine, voetenbaden en loungebedden. De faciliteiten zijn dagelijks op uw verzoek geopend op ieder gewenst moment tussen 10.00 en 22.00 uur.

Wilt u zo vriendelijk zijn om onderstaand formulier volledig in te vullen?

Alvast hartelijk dank, 

Met vriendelijke groet, 
Vanessa Kuipers
Front Office Manager

Algemene reserveringsgegevens

Voorkeurstijden

Aanvullende services (optioneel)

Verplicht veld