Van der Valk Hotel Arnhem

Zalen

Buffetten

Van vergaderbuffet tot uitgebreid "walking dinner", voor elke gelegenheid bieden wij verschillende mogelijkheden.

Mogelijkheden

Dinerbuffet
Bij een dinerbuffet kiest u zelf uit gerechten die op smaakvolle wijze op tafels worden gepresenteerd. Onderstaande buffetten zijn te reserveren vanaf 20 personen (de vergaderbuffetten vanaf 10 personen).

Buffet eigen samenstelling
Heeft u moeite met het kiezen voor één buffet omdat meerdere elementen u aanspreken? Wij helpen u graag uw eigen buffet samen te stellen. Neem gerust contact op met onze Salesafdeling om de mogelijkheden te bespreken (+31 26 20 30 510).

Buffet "De Ginkel" € 25,00 p.p.

Voorgerecht

Mosterdsoep van Doesburgse mosterd met gebakken spekjes
of
Crèmesoep van paddenstoelen met een vleugje truffel

Warme items

Getrancheerde varkensfilet-rollade met bospaddenstoelensaus
Blanquette van Kemperhoen met rode curry
Mootjes verse zalmfilet met witte wijnsaus
Gegratineerde Mediterraanse groenten met Parmezaan

De warme items worden geserveerd met friet,
aardappelgratin, seizoensgroenten en salades

Dessert

Sorbet Royal

Buffet “Mariëndal” € 27,50 p.p.

Koude items

Vers gebakken brood met tapenade en knoflookboter
Gerookte zalm met bieslook crème fraîche
Krabsalade met bleekselderij, Elstar appel en bieslook
Cocktail van Noorse garnalen
Vers gebraden rosbief met grove mosterd
Assortiment Italiaanse specialiteiten
Geroosterd bourgondisch rib met taugésalade en sojadressing
Gerookte kalkoenfilet met een kerrie-ananas chutney
Diverse salades en koude sauzen

Warme items

Runderhaasmedaillons
Kipfilet, gegratineerd met Parmezaanse kaas en tomaat
Gebakken doradefilet met kreeftensaus en gamba's
Groentenlasagne

De warme items worden geserveerd met friet,
kruidige rijst en seizoensgroenten

Dessert

Crème van Dolche Leche, advocaat en mascarpone

Buffet "Cannenburgh" € 29,50 p.p.

Koude items

Vers gebakken brood met tapenade en knoflookboter
Diverse gerookte vissoorten waaronder gerookte zalm, makreel en forel
Kleine garnalencocktails
Salade Niçoise met tonijn, Franse boontjes en olijven
Carpaccio van ossenhaas met pesto en oude kaas
Gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise
Diverse salades en koude sauzen

Warme items

Gebakken parelhoender met kalfsjus en marloesuitjes
Roergebakken gemarineerde ossenhaasreepjes
Lasagne van zalm met spinazie en kruidensaus
Gegratineerde champignons met zongedroogde tomaat

De warme items worden geserveerd met aardappelgratin,
kruidige rijst en seizoensgroenten

Dessert

Hangop met rood fruit en basilicumschuim

Tapasbuffet € 27,50 p.p.

Koude gerechten (geserveerd in tapas-schaaltjes)
- Gazpacho met diverse garnituren
- Gemarineerde champignons
- Olijven
- Met kaas gevulde pepers
- Tonijntartaar
- In knoflook gemarineerde ansjovis
- Salade van mosselen en garnaaltjes
- Serranoham
- Diverse Spaanse worstsoorten
- Manchego-kaas

Warme gerechten (geserveerd in buffetvorm)
- Knoflookaardappeltjes
- Gehaktballetjes "albondigas"
- Kippenboutjes "Pollo ajillo"
- Pikante mini ribbetjes
- Gambaspiesjes
- Calamaris
- Catalaanse paella

Daarnaast serveren wij:
- Ciabatta
- Pain Olives
- Pomodori brood
- Stokbrood
- Kruidenboter
- Olijventapenade
- Aioli

Italiaans buffet € 27,50 p.p.

Antipasti
- Pepronata
- Gekruide gerookte zalm
- Gemarineerde garnaalstaartjes
- Vitello tonnato
- Salade Caprese
- Venkelsalami met venkelsalade
- Bresaola gevuld met gorgonzola en mascarpone

Hoofdgerechten
- In olijfolie gegaarde roodbaars
- Gebraden kalfsrollade met paddenstoelen
- Geroosterde groenten

Daarnaast serveren wij:
- Rozemarijnaardappeltjes
- Roerbakgroenten van het seizoen
- Ratatouille
- Risotto

Pasta
- Lasagne Bolognese
- Ravioli met gerookte zalmsaus
- Penne pasta met saus "Alfredo"

Stamppottenbuffet € 20,00 p.p.

In buffetvorm serveren wij:
- Boerenkoolstamppot
- Hutspot
- Zuurkool stamppot

- Traditionele rookworst
- Krokant gebakken speklapjes
- Gehaktballen in de jus

Geserveerd met Amsterdamse uien, augurk en twee salades

Het stamppottenbuffet kan evt. worden uitgebreid met een kop erwtensoep vooraf.

Sportbuffet € 17,50 p.p

Speciaal voor onze sportieve gasten hebben wij een buffet samengesteld welk aansluit op een actieve levensstijl.

Voorgerecht

Kippensoep of tomatensoep

Warme items

Spaghetti geserveerd met verse tomaten- of
Bolognesesaus (met rundergehakt) en Parmezaanse kaas
Of
Gebakken kipfilet geserveerd met lintpasta
en roergebakken groenten
Of
Gebakken zalmfilet geserveerd met lintpasta
en béarnaisesaus (saus apart geserveerd)

Salades

Diverse rauwkostsalades (dressing wordt apart geserveerd)

Dranken & dessert

Biologische appelsap, mineraalwater zonder koolzuur,
koffie, thee, fruit en yoghurt

 

Walking lunch or dinner € 39,50 p.p.

Laat uw gasten genieten van een culinaire reis! U kunt uw eigen diner samenstellen bestaande uit drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en één dessert*. De gerechtjes worden geserveerd op verschillende bordjes, kommetjes en bakjes (walking) of aan tafel (family style).

*Graag vernemen wij één menukeuze voor alle gasten.

Voorgerechten (€ 4,50 per persoon per stuk)

- Langzaam gegaarde kalfsentrecote / wortel / blini / basilicum
- Steak Tartare "Vestdijk 47" / gerookte paling / tarwegras / eidooier / wortel
- Tartaar van kalf / gazpacho / truffelkaviaar / ras el hanout
- Gebakken terrine van rundvlees / briochebrood / truffelmayonaise
- Hollandse garnaaltjes / appel / avocado / dille / tomaat
- Tartaar van coquille / gamba / citroengel / soya gelei
- "Rosbief" van tonijn / sesamzaad / zwarte peper / Oosterse sesamdressing
- Terrine van huisgerookte zalm / basilicummayonaise / kappertjes / ei / citroen

Hoofdgerechten (€ 6,50 per persoon per stuk)

- Dun gesneden zalm / gemarineerde witlof
- Gegaarde gamba's / witte bonencrème / fijne pasta
- Kabeljauw / Brandade van aardappel en chorizo
- Gegrilde zeebaars / citroen beurre blanc / spitskool / zalf van aardappel en knol
- Rode poon / ratatouille / ui / aardappel / antiboise
- Lam / groentenjus / roseval aardappel / caponate
- Kalfsentrecote / taleggio / truffelsaus / geroosterde bloemkool
- Runderentrecôte / soubisesaus / mini courgette / roseval aardappel
- Bavetta / polenta / gepofte tomaat / bbq-paprikasaus
- Eend / sinaasappel-amandelsaus / paarse wortelcrème / asperge / carré / beukenzwammen
- Torteglioni gevuld met truffel / schuimige hollandaisesaus

Dessert (€ 4,50 per persoon per stuk)

- Fruitsoep met gemarineerd vers fruit
- Witte en bruine chocolademousse
- Tiramisu met vanillesaus
- Brownie met crème Anglaise en specerijen-ijs
- Crème Brulée met een vleugje tonkabonen
- "Italiaanse Liefde":
- Granitée van Limoncello met verse aardbeien (zomer)
- Warm geserveerde chocoladetaart met Panetonne en grappa (winter)