Feestelijk culinair

Bij een geslaagde borrel, partij of receptie hoort natuurlijk een feestelijke culinaire invulling. Op deze pagina vindt u de culinaire mogelijkheden voor tijdens een feestelijke bijeenkomst. 

Brunch

Tussen 12.00 en 14.30 uur verzorgen wij graag een brunch in de zaal.

Wij serveren u bij binnenkomst een glaasje bubbels (met of zonder alcohol)
Vooraf

  • Kopje soep van de dag (uitgeserveerd)

Koud buffet

  • Frisse gemengde salades
  • Diverse luxe vleeswaren
  • Diverse soorten kaas
  • Gerookte vissoorten
  • Zoetwaren

Warm buffet

  • Diverse wisselende vlees- en visgerechten

Ter afsluiting serveren wij een uitgebreid dessertbuffet bestaande uit:

  • Bavaroistaarten
  • Mousses
  • IJstaarten
  • Mini patisserie
  • Vers gesneden fruit

Dranken

  • Koffie & thee
  • Frisdrank
  • Huiswijn
  • Tapbier

 Kosten:
€ 37,50 per volwassene
€ 25,00 per kind (4 t/m 11 jaar)

De brunch wordt geserveerd vanaf 25 volwassenen

À la carte buffet

Wilt u graag samen met uw gezelschap genieten van een dinerbuffet, maar wilt u graag invloed hebben op de invulling ervan? Dan is ons à la carte buffet de ideale oplossing!

Te reserveren vanaf 25 personen

Kies minimaal 4 voorgerechten:

  • Carpaccio met pestomayonaise, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboombitten | € 3,50
  • Selectie van Italiaanse en Spaanse charcuterie met bijpassende garnituren | € 3,50
  • Salade caprese met tomaat, buffelmozzarella en pesto | € 2,75
  • Vitello tonnato met tonijnmayonaise, kappertjes, bieslook en rode ui | € 3,00
  • Gebraden kalfslende met sesamdressing, taugé en lente ui | € 3,00
  • Fruits de mer | € 3,50
  • Diverse salades | € 2,75
  • Garnalencocktail van Noorse garnalen | € 3,00
  • Haring met ui, zuur garnituur en roggebrood | € 2,50
  • Brood met kruidenboter en muhammara | € 2,50

Kies minimaal 3 hoofdgerechten:

Vlees

  • Kippendijen met chorizo, bonen en peterselie | € 5,00
  • Varkensnek met gebakken bospaddenstoelen, eigen jus en rozemarijn | € 5,00
  • Getrancheerde rundermedaillons met gebakken ui, paddenstoelen en salie | € 5,50
  • Sous vide gegaarde rundersukade met gremolata en jus de veau | € 5,75
  • Wildstoofschotel met paprika, champignon en zilveruitjes | €  5,00

Vis

  • Gepocheerde heekfilet, tomaat en gember  | € 5,50
  • Gebakken zeebaars met bearnaisesaus | € 5,00
  • Gebakken dorade met kreeftensaus | € 5,00
  • Gamba's in knoflook en peperolie | € 5,50
  • Roodbaars met pernod saus | € 5,25

Vegetarisch

  • Cannelloni gevuld met ricotta, spinazie, tomatensaus en mozzarella | € 4,75
  • Vegetarische lasagne van courgette, paprika, aubergine en Parmezaanse kaas | € 4,75
  • Panzerotti gevuld met bospaddenstoelen en ricotta kaas in een romige champignonsaus met lente ui en verse tomaat | € 4,75
  • Risotto met basilicumpesto, tomaat, Parmezaanse kaas en paprika | € 5,00
  • Spaanse aardappel tortilla | € 4,50


Kies minimaal 1 groente- en bijgerecht:

  • Frites | € 2,75
  • Gebakken aardappels met knoflook en rozemarijn | € 3,00
  • Aardappelgratin met Emmentaler kaas en spinazie | € 3,00
  • Rijst | € 2,50
  • Ratatouille met Provençaalse kruiden | € 3,00
  • Broccoli met Hollandaise saus | € 2,50
  • Groene asperge met groene kruiden en ui | € 2,50
  • Haricots verts met knoflook en uitgebakken spekjes | € 3,00

Desserts:

  • Omelet Sibérienne | € 6,00
  • Uitgebreid dessertbuffet | € 7,50
Seizoensbuffet

Onze chefs werken met verse en seizoensgebonden producten. Op die manier wordt u ieder seizoen opnieuw verrast door de verschillende gerechten. Speciaal voor grotere gezelschappen geniet u van een seizoensbuffet geïnspireerd op gerechten uit het seizoen. Van diverse koude voorgerechten, winterse wildgerechten en stampotjes tot aan zomerse witte asperges en barbecue gerechten. Het buffet wordt feestelijk afgesloten met een dessertbuffet.

Kosten: € 39,50 per persoon 

Het seizoensbuffet wordt geserveerd vanaf 25 personen

Seizoensmenu

Wilt u liever samen met uw gezelschap genieten van een uitgeserveerd gangenmenu in ons restaurant? Ieder seizoen stelt onze chef kok een 3-, 4- en 5-gangendiner voor u samen bestaande uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Uw gasten stellen hun eigen menu samen en wij zorgen voor gepersonaliseerde menukaartjes.

Kosten
3-gangen: € 39,50 per persoon
4-gangen: € 47,50 per persoon
5-gangen: € 54,50 per persoon

Te reserveren vanaf 11 tot maximaal 25 personen

Walking dinner

Wilt u graag genieten van heerlijke, kleine gerechten? Het walking dinner bestaat uit minimaal zes gangen en kan uitgebreid worden tot maximaal 10 gangen. Ideaal om te combineren met een borrel, receptie of feestavond!

Voor het walking dinner maakt u keuze uit de volgende gerechten:

  • Steak tartaar met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
  • Vitello tonato met tonijnmayonaise en kappertjes
  • Makreel met brioche, geitenkaas en doperwt
  • Bisque met Hollandse garnalen en crème fraîche
  • Coquilles met wakamé, edamame en antiboise
  • Entrecote met ui, paddenstoelen en jus
  • Zacht gegaarde varkensmedaillon met aardappelmousseline en pompoen
  • Tortellini met boter en salie saus
  • Kaasplateau met brood en confit
  • Panna cotta met rood fruit en vanille ijs

Kosten:
* 6-gangen: € 37,50 per persoon
* 7-gangen: € 42,50 per persoon
* 8-gangen: € 47,50 per persoon
* 9-gangen: € 54,50 per persoon
* 10-gangen: € 61,50 per persoon

Het walking dinner wordt geserveerd vanaf 50 personen

Shared dining

Geniet samen met uw gezelschap van het ‘shared dining’ concept. Onze keukenbrigade bereidt in drie gangen heerlijke gerechten die op houten planken op tafel worden geserveerd. 

Het shared dining concept bestaat uit de volgende gerechten:

Voorgerechten:

  • Rundercarpaccio met truffelmayonaise, rucola, Parmezaanse kaas
  • Fruits de mer/visschotel
  • Buffelmozzarella met tomaat en pesto
  • Broodplank met diverse dips

Hoofdgerechten:

  • Getrancheerde biefstuk met rode wijnsaus
  • Langzaam gebraden kip met citroen en rozemarijn
  • Vis van het moment met seizoensgroenten
  • Panzerotti gevuld met ricotto geserveerd met bospaddenstoelen, cherrytomaat en lente ui

Nagerechten:

  • Diverse kleine desserts


Kosten: € 37,50 per persoon

Het shared dining concept wordt geserveerd vanaf 25 personen.
Voor de vegetarische variant bekijk het kopje 'Shared dining - vega'.

Shared dining - vega

Geniet samen met uw gezelschap van het ‘shared dining’ concept volledig met vegetarische gerechten. Onze keukenbrigade bereidt in drie gangen heerlijke gerechten die op houten planken op tafel worden geserveerd. 

Het shared dining concept bestaat uit de volgende gerechten:

Voorgerechten:

  • Gazpacho met komkommer, mint en crouton
  • Caprese met mozzarella, tomaat en basilicum
  • Gegrilde groenten met groene asperge en Vadouvan

Hoofdgerechten:

  • Pide met falaffel, baba ganoush en yoghurt
  • Orzo met spinazie, knoflook, feta en zongedroogde tomaat
  • Cannelloni met bospaddenstoelen en ricotta
  • Spaanse aardappeltortilla, uien, paprika en muhammara

Nagerechten:

  • Diverse kleine desserts


Kosten: € 37,50 per persoon

Het shared dining concept wordt geserveerd vanaf 25 personen.

Arnhems borreluurtje

De borrel is volgens Hotel Arnhem een belangrijke bouwsteen voor een geslaagde middag of avond. Heeft u een vergadering of bijeenkomst gehad en wilt u dit gezellig afsluiten? Geniet onbezorgd met collega’s, vrienden of familie van ons Arnhems borreluurtje.

Het Arnhems borreluurtje geldt voor één uur en kan in overleg verlengd worden. Tijdens het borreluurtje maakt u onbeperkt gebruik van:

Dranken
Koffie en thee
* Frisdranken
* Vruchtensappen
* Huiswijnen (wit, rood en rosé)
* Tapbieren

Snacks
* Tafelnootjes
* Twee bitterballen per persoon

Kosten: € 12,50 per persoon

Borrelhappen

Bent u op zoek naar specifieke borrelhapjes voor tijdens uw feest, partij of borrel? De onderstaande borrelhapjes kunnen op het door uw gewenste tijdstip geserveerd worden. Ook ideaal ter uitbreiding van het Arnhems borreluurtje. 

  • Gemarineerde olijven met feta | € 4,50
  • Versgebakken brood met dips | € 6,50
  • Tonijn paté | geserveerd met toast en aïoli | € 7,25
  • Makreelfilet met augurk in pittige olie | geserveerd met toast en aïoli | € 7,25
  • Sardines met groenten in pittige olie | geserveerd met toast en aïoli | € 7,25
  • Bitterballen met mosterd | 8 stuks | € 7,50
  • Kaasstengels met chilisaus | 8 stuks | € 7,50
  • Gamba kroketjes met mayonaise | 6 stuks | € 7,50
  • Vegetarische loempia’s met chilisaus | 8 stuks | € 7,50
  • Bittergarnituur | 8 stuks | € 7,50
  • Borrelcones | 12 stuks | € 24,50
  • Charcuterie | diverse vleeswaren, kaassoorten en olijven | € 14,50
  • Borrelplank mix | bittergarnituur, biologische kaas, gedroogde worst, truffelmayonaise en brood | € 18,50