Faciliteiten

Voor onze jongste gasten

Ook kinderen komen niets te kort in Hotel Arnhem. Buiten is een speelruimte ingericht speciaal voor kinderen. Tevens biedt de omgeving genoeg leuke uitjes voor het hele gezin.

 

Speeltuin

Hotel Arnhem heeft een aantal speeltoestellen in de speeltuin aan de zijkant van het hotel: een dubbele schommel en een wip-wap! Er is ook een duikelrek. 

Kom je snel bij ons spelen?

Verrassend uit eten met kinderen dankzij het Wereldeters menu

Kinderen zijn van harte welkom in Restaurant De Veluwe. Speciaal voor onze jonge gasten hebben wij een heel bijzondere kindermenukaart ontwikkeld: ‘Van der Valk Wereldeters.’  De gerechten zijn avontuurlijk, verantwoord en verrassend lekker. De wereld heeft zoveel mooie smaken en je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het ontdekken daarvan.

Met de Van der Valk Wereldeters menukaart dagen we kinderen uit om eens wat anders te kiezen dan het traditionele kindermenu. We laten ze kennismaken met gerechten die door kinderen in andere landen worden gegeten. Timo Toekan neemt de kids mee op reis naar landen als Italië, Indonesië, Brazilië, Mexico, Hawaï en natuurlijk Nederland. Bij elk menu vertelt Timo leuke verhalen en weetjes over het land van het gerecht. Elk half jaar ‘verversen’ we de menukaart met nieuwe landen, nieuwe weetjes en nieuwe gerechten.