ONTDEK AL ONZE ACTIVITEITEN

FEESTDAGEN BIJ VAN DER VALK ARNHEM

Valentijnsdag

Valentijnsdiner

Love is in the air! Voor je het weet is het alweer 14 februari, Valentijnsdag. Verras uw geliefde met een romantisch 3-gangen diner bij Hotel Arnhem.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een romantisch weekendje weg als verrassing voor uw geliefde. Zo kunt u bij ons een kamer boeken waarbij uw kamer romantisch versierd wordt en er bij aankomst een fles bubbels voor u klaar staat. 


Vier Pasen bij Van der Valk Arnhem! Laat je betoveren door onze smaakvolle paasbrunch. Reserveer nu en geniet van heerlijke lekkernijen in een sfeervolle setting tijdens Pasen op zondag 31 maart of maandag 1 april.

LET OP: eerste Paasdag zit bijna vol!
Heb jij al plannen voor tweede Paasdag?
Op maandag 1 april (tweede Paasdag) kunt u bij ons weer genieten van een heerlijk uitgebreide Paasbrunch!

Op Moederdag worden de moeders extra in het zonnetje gezet. Trakteer jouw moeder op een onvergetelijke Moederdagbrunch bij Van der Valk Arnhem!

Reserveer binnenkort voor moederdag en geef haar de dag die ze verdient!

Wilt u de Moederdagbrunch combineren met een verblijf bij Hotel Arnhem? Verblijf dan een nachtje en geniet van onze gratis faciliteiten.

Kerst 2023 was weer een succes! Wij gaan alweer snel bezig met de voorbereidingen voor 2024, zodat dit net zo'n groot succes wordt.