Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel Arnhem

Droom lekker weg

Slapen

Gezellig samen logeren bij Van der Valk als gezin, dan kan bij Hotel Arnhem! Onze familiekamer is opgedeeld in twee aparte slaapgedeeltes. In de 'master bedroom' staat een ruim tweepersoonsbed en een grote loungebank. De kinderkamer is voorzien van twee?aparte bedden of een stapelbed, nachtkastjes, een televisie, lachspiegel en bureau.

Uiteten met kids

Eten

Speciaal voor onze jongste gasten hebben wij een verrassend veelzijdige nieuw kindermenukaart samengesteld: het Timo Toekan Menu! Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk kaart, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes. Zijn de kids uitgegeten? Dan kunnen zij heerlijk spelen in?onze speelhoek, terwijl u nog geniet van uw diner. De speelhoek is voorzien van meerdere wandspellen en interactieve speelsystemen.

Leuke activiteiten in de buurt

Plezier

Op zoek naar leuke activiteiten voor het hele gezin? Dan zit je bij Van der Valk Arnhem goed, er valt genoeg te beleven! Een dagje naar de dierentuin Burgers Zoo, een bezoek aan Het Nederlands Openluchtmuseum of verken per fiets het prachtige National Park de Hoge Veluwe. Nog even uitrazen? Op ons terrein vind je ook een kleinschalige speeltuin.