Nieuws - coronavirus

Update 31 maart 19:00:

Op dinsdag 31 maart heeft het kabinet besloten de bestaande maatregelen in de aanpak van het coronavirus te verlengen naar 28 april 2020. Dit betekent dat onze Bar Brasserie 'West-End' en restaurant in ieder geval tot en met 28 april 2020 gesloten zijn. Ons hotel is geopend voor hotelgasten met aangepaste ontbijt-, lunch- en dinermogelijkheden. Onze receptiemedewerkers informeren u graag over de mogelijkheden. 

Keep safe & healthy. Help en steun elkaar waar mogelijk.

Met gastvrije groet, Lotte van der Valk & Wouter 't Hooft

 

Update 16 maart 13.00 uur:

Van der Valk Hotels & Restaurants hanteert aangescherpte maatregelen

Van der Valk geeft, als familiebedrijf, de hoogste prioriteit aan de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers. Met het oog op de recente ontwikkelingen en de nieuw afgekondigde overheidsmaatregelen, heeft Van der Valk tot en met maandag 6 april a.s. al haar Nederlandse en Belgische restaurants gesloten. Onze hotels zijn wel open. Wij hopen uiteraard dat dit een bijdrage levert aan het voorkomen van verdere verspreiding van het Coronavirus.

Ons familiebedrijf fungeert al vele tientallen jaren als een belangrijke ontmoetingsplaats binnen onze samenleving. Vele maatschappelijke netwerken komen binnen onze vestigingen tot stand en worden daar onderhouden. De stappen die wij nu nemen voelen dan ook als onwerkelijk en hebben wij lang als ondenkbaar gezien. In deze uitzonderlijke omstandigheden is er echter geen andere keuze. Wij vertrouwen erop dat wij als samenleving alles doen wat nodig is om deze situatie een halt toe te roepen, en sterk en veerkrachtig zijn bij het herstel in de periode daarna. Voor de meest gestelde vragen en antwoorden, verwijzen we u graag door naar het RIVM.

Met gastvrije groet, Lotte van der Valk & Wouter 't Hooft

 

Update 15 maart 18.00 uur:

Wij sluiten per direct Bar Brasserie 'West-End' en beraden ons op dit moment over het verloop van de komende weken. Het hotel en de zalen blijven tot nader bericht geopend met aangepaste ontbijt, lunch & dinermogelijkheden. We zullen u vanzelfsprekend op de hoogte houden via deze website!

Met gastvrije groet namens het hele team, Lotte van der Valk & Wouter 't Hooft

Omdat we graag willen dat u zich net zo comfortabel en veilig voelt als altijd, treffen wij extra maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken.

Al onze collega’s werken volgens het protocol dat opgesteld is door Van der Valk Hotels & Restaurants en hebben aandacht voor persoonlijke hygiëne. Wij volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM en passen indien nodig dagelijks deze protocollen aan.

Qua schoonmaak extra aandacht voor oppervlakken die vaak worden aangeraakt zoals deurklinken, liftpanelen en menukaarten. Heeft u ook de desinfectiezuil in de lobby gezien? U kunt hier onbeperkt gebruik van maken.

Vanaf maandag 16 maart is ons restaurant geopend vanaf 07:00 voor koffie, ontbijt, lunch en diner. De keuken sluit om 21:00, maar u kunt uiteraard blijven voor een borrel. Onze Bar-Brasserie 'West-End' is tijdelijk gesloten. 

We vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen!

Gastvrije groeten namens het hele team,

Lotte van der Valk & Wouter 't Hooft