Ontdek onze beste deals

Aanbiedingen Van der Valk Hotel Arnhem

Met onze deals boekt u de beste prijs voor een overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel Arnhem! Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. De deals variëren per periode dus wacht niet te lang met boeken. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen in ons fijne hotel!

Geniet van een extra voordelig nachtje weg inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel Arnhem met deze Bestseller deal! Combineer uw verblijf met een bezoek aan leuke steden als Arnhem en Nijmegen. Met onze Bestseller deal kunt u kosteloos annuleren tot 14:00 uur de dag voor aankomst.

Boek nu met één gratis nacht

3=2 Mini-Vakantie

Met het 3=2 arrangement geniet u éxtra voordelig van een heerlijke mini-vakantie in eigen land. U overnacht namelijk drie nachten voor de prijs van twee. Dit geeft u de tijd om extra lang te genieten van de fijne omgeving van ons hotel. Wij bieden dit arrangement in drie variaties aan: Green Stay, inclusief ontbijt, en inclusief ontbijt & 3-gangendiner. Kies wat bij u past!

Senioren arrangement

Inclusief ontbijt en diner!

Speciaal voor onze senioren gasten hebben wij dit geweldige arrangement samengesteld. Een compleet verzorgd 4-daags verblijf! U geniet iedere avond van een heerlijk 3-gangen diner in ons restaurant en 's ochtends serveren wij een uitgebreid ontbijtbuffet. Ontdek de natuurrijke omgeving van ons hotel en geniet!

Vroege Toekan Weken

Vroege Toekan Weken

Onze populairste deal! Profiteer van minimaal 35% korting en geniet van de Vroege Toekan weken bij Hotel Arnhem! Deze exclusieve deal loopt 5 keer per jaar, twee weken lang. Houd deze pagina goed in de gaten, want dit wilt u niet missen!

Heeft u een Valk Account? Dan spaart u ook nog eens €2,50 p.p. tegoed op het gehele verblijf zodra u boekt via uw account.