Wereldeters kindermenu

Kinderen zijn van harte welkom bij Van der Valk Hotel Arnhem! Speciaal voor onze jongste gasten hebben wij een verrassend veelzijdige kindermenukaart samengesteld: Van der Valk Wereldeters. Kinderen worden met deze avontuurlijke en verantwoorde gerechten uitgedaagd om eens wat anders te eten dan de traditionele kindermenu's. We laten ze kennismaken met gerechten die door kinderen in andere landen worden gegeten. Timo Toekan neemt ze mee op reis naar Italië, Japan, Mexico, Engeland en vanzelfsprekend Nederland. Bij ieder gerecht vertelt Timo iets leuks over het land, zoals leuke weetjes en verhalen.

Omdat Van der Valk als familiebedrijf ook iets wil betekenen voor kinderen die het minder goed hebben, steunen wij de organisatie KidsRights. Deze organisatie komt op voor de positie van kwetsbare kinderen waar ook ter wereld. Met onze kindermenukaart steunen wij in het bijzonder de KidsRights Changemakers Movement. De KidsRights Changemakers Movement is een wereldwijd online platform, speciaal voor de moedige kinderen en jongeren die in actie komen voor kinderrechten; de changemakers. Op dit platform kunnen deze jonge changemakers elkaar vinden, ondersteunen, inspireren en mobiliseren, maar ook gevolgd worden door anderen, (financiële) steun ontvangen en een groeiend draagvlak creëren.

Wilt u zelf deze wereldse gerechten koken voor de kinderen? Onze kindermenukaart is geïnspireerd op het bekroonde boek "Wereldeters" van Marjolein de Vlaam. Net als de menukaart is het boek vrolijk vormgegeven met leuke verhalen en grappige weetjes over verschillende landen uit heel de wereld. Meer informatie? Vraag ernaar bij onze receptie!