Hotel bij Arnhem

Van der Valk Hotel Arnhem heeft een unieke ligging midden in de natuur, maar is toch uitstekend bereikbaar via uitvalswegen A12 en A50. Het centrum van de gezellige stad Arnhem ligt op slechts tien minuten rijden van het hotel. Voor gasten die van winkelen houden is er genoeg te vinden in de binnenstad. Zo is Arnhem enkele jaren geleden verkozen tot beste binnenstad van Nederland! Alle grote winkelketens zoals Primarkt, Hema, Zara zijn vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er ook tal van leuke boetiekjes aanwezig. Van bloemsierkunst tot design, van mode tot antiek. 

Dus bent u opzoek naar een hotel in Arnhem? Zoek niet verder en geniet van een fijne overnachting in één van onze hotelkamers.

Wat te doen in Arnhem?

Naast dat Arnhem een heerlijke stad is om te winkelen zijn er ook genoeg andere dingen te doen. Tentoonstellingen, workshops, musea's, dierentuin Burgers' Zoo, muziek & theater, rondleidingen, kinderactiviteiten, sportactiviteiten en nog veel meer. Opzoek naar leuke activiteiten voor een familie- of vriend(inn)enweekend? Neem eens een kijkje op deze website.

Ook vindt u rondom het hotel prachtige fiets- en wandelroutes.

Parkeren in Arnhem

Ons hotel beschikt over 170 parkeerplaatsen waar u als hotelgast gratis kan parkeren. Met een gehuurde (elektrische) fiets vanuit het hotel bevindt u zich binnen enkele minuten in het centrum. Wilt u liever met het openbaar vervoer naar de binnenstad? Onze receptiemedewerkers informeren u graag over de actuele reistijden.