Condoleances en afscheidsdiensten

Deel mooie herinneringen

Wanneer een familielid of goede vriend komt te overlijden, neemt de organisatie van een condoleance en begrafenis vaak veel tijd in beslag die u liever zou willen besteden aan afscheid nemen. Wij nemen u die zorg graag uit handen en geven u er tijd voor terug.

Hotel Arnhem beschikt over diverse ruimtes, van 2 tot 250 personen, waar in alle rust en in een persoonlijke sfeer de condoleance plaats kan vinden. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een koffietafel, lunch, borrel of diner.

De condoleance of bijeenkomst na de begrafenis kan op verschillende wijzen worden ingevuld. Traditioneel met koffie, thee en een versnapering, of volledig aangepast aan de wensen van de overledene of nabestaanden. Wij hebben een speciale informatiebrochure samengesteld met diverse mogelijkheden. Graag wijzen wij u erop dat deze arrangementen volledig aan uw wensen kunnen worden aangepast of uitgebreid.

Wij werken onder andere samen met Natuurbegraafplaats Heidepol en Natuurbegraafplaats Koningsakker.

Neem voor een afspraak of meer informatie contact op via telefoonnummer +31 26 20 30 510 of via e-mail: sales@arnhem.valk.com.