Culinair zakelijk

Wij vinden het belangrijk dat u en uw gasten aan niets ontbreekt. Op deze pagina vindt u de culinaire mogelijkheden voor tijdens uw bijeenkomst, vergadering of andere gelegenheid. 

Werklunch

Wilt u in alle rust genieten van een smakelijke lunch? Tussen 12.00 en 17.00 uur verzorgen wij graag een werklunch in de zaal.

De werklunch bestaat uit:

  • Een kopje soep
  • Twee belegde mini broodjes
  • Bladerdeegsnack
  • Nutella-muffin
  • Karaf verse jus d'orange
  • Karaf melk

Kosten: € 17,50 per persoon (exclusief zaalhuur)

Lunchbuffet

Van 12.00 - 17.00 serveren wij een uitgebreid semi live-cooking lunchbuffet in ons vernieuwde restaurant.

Het lunchbuffet bestaat onder andere uit: 

  • Soep van de dag
  • Verschillende broodsoorten
  • Diverse vleeswaren en kaassoorten
  • Variëteit aan zoete lekkernijen en handfruit
  • Saladebuffet met verschillende frisse salades en dressings
  • Selectie van warme gerechten
  • Gedurende de gehele lunch kunt u onbeperkt gebruik maken van verse jus d'orange, koffie, thee en karnemelk

Kosten:
€ 17,50 per volwassene
€ 10,00 per kind (4 t/m 11 jaar)

Het lunchbuffet wordt geserveerd vanaf 25 volwassenen

Vergaderbuffet

Bent u toe aan een korte onderbreking of afsluiting van uw vergadering of bijeenkomst? Wij verzorgen graag een vergaderbuffet in de zaal. 

Het vergaderbuffet bestaat uit:

  • Één warm vlees- of visgerecht
  • Één warm vegetarisch gerecht
  • Saladebar met verschillende frisse salades en dressings
  • Frites

Kosten: € 24,50 per persoon (exclusief zaalhuur)

*Te reserveren vanaf 10 personen

À la carte buffet

Wilt u graag samen met uw gezelschap genieten van een dinerbuffet, maar wilt u graag invloed hebben op de invulling ervan? Dan is ons à la carte buffet de ideale oplossing!

Kies minimaal 4 voorgerechten:

  • Carpaccio met pestomayonaise, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboombitten | € 3,50
  • Selectie van Italiaanse en Spaanse charcuterie met bijpassende garnituren | € 3,50
  • Salade caprese met tomaat, buffelmozzarella en pesto | € 2,75
  • Vitello tonnato met tonijnmayonaise, kappertjes, bieslook en rode ui | € 3,00
  • Gebraden kalfslende met sesamdressing, taugé en lente ui | € 3,00
  • Fruits de mer | € 3,50
  • Diverse salades | € 2,75
  • Garnalencocktail van Noorse garnalen | € 3,00
  • Haring met ui, zuur garnituur en roggebrood | € 2,50
  • Brood met kruidenboter en muhammara | € 2,50

Kies minimaal 3 hoofdgerechten:

Vlees

  • Kippendijen met chorizo, bonen en peterselie | € 5,00
  • Varkensnek met gebakken bospaddenstoelen, eigen jus en rozemarijn | € 5,00
  • Getrancheerde rundermedaillons met gebakken ui, paddenstoelen en salie | € 5,50
  • Sous vide gegaarde rundersukade met gremolata en jus de veau | € 5,75
  • Wildstoofschotel met paprika, champignon en zilveruitjes | €  5,00

Vis

  • Gepocheerde heekfilet, tomaat en gember  | € 5,50
  • Gebakken zeebaars met bearnaisesaus | € 5,00
  • Gebakken dorade met kreeftensaus | € 5,00
  • Gamba's in knoflook en peperolie | € 5,50
  • Roodbaars met pernod saus | € 5,25

Vegetarisch

  • Cannelloni gevuld met ricotta, spinazie, tomatensaus en mozzarella | € 4,75
  • Vegetarische lasagne van courgette, paprika, aubergine en Parmezaanse kaas | € 4,75
  • Panzerotti gevuld met bospaddenstoelen en ricotta kaas in een romige champignonsaus met lente ui en verse tomaat | € 4,75
  • Risotto met basilicumpesto, tomaat, Parmezaanse kaas en paprika | € 5,00
  • Spaanse aardappel tortilla | € 4,50


Kies minimaal 1 groente- en bijgerecht:

  • Frites | € 2,75
  • Gebakken aardappels met knoflook en rozemarijn | € 3,00
  • Aardappelgratin met Emmentaler kaas en spinazie | € 3,00
  • Rijst | € 2,50
  • Ratatouille met Provençaalse kruiden | € 3,00
  • Broccoli met Hollandaise saus | € 2,50
  • Groene asperge met groene kruiden en ui | € 2,50
  • Haricots verts met knoflook en uitgebakken spekjes | € 3,00

Desserts:

  • Omelet Sibérienne | € 6,00
  • Uitgebreid dessertbuffet | € 7,50
Business diner

Wilt u liever samen met uw gezelschap genieten van een gangenmenu in ons restaurant? Ieder seizoen stelt onze chef kok een 3-, 4- en 5-gangendiner voor u samen bestaande uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Uw gasten stellen hun eigen menu samen en dit wordt geserveerd in ons restaurant op de begane grond. 

3-gangen: € 37,50 per persoon
4-gangen: € 47,50 per persoon
5-gangen: € 54,50 per persoon

Te reserveren tot maximaal 20 personen

Arnhems borreluurtje

De borrel is volgens Hotel Arnhem een belangrijke bouwsteen voor een geslaagde middag of avond. Heeft u een vergadering of bijeenkomst gehad en wilt u dit gezellig afsluiten? Geniet onbezorgd met collega’s, vrienden of familie van ons Arnhems borreluurtje.

Het Arnhems borreluurtje geldt voor één uur en kan in overleg verlengd worden. Tijdens het borreluurtje maakt u onbeperkt gebruik van:

Dranken
Koffie en thee
* Frisdranken
* Vruchtensappen
* Huiswijnen (wit, rood en rosé)
* Tapbieren

Snacks
* Tafelnootjes
* Twee bitterballen per persoon

€ 9,50 per persoon

Losse vergadersnacks

Voedsel geeft energie en houdt je scherp. Extra belangrijk voor tijdens een intensieve vergadering of bijeenkomst. Deze snacks zijn los te bestellen op een door u gewenst tijdstip. 

  • Gemarineerde olijven met feta | € 4,50
  • Versgebakken brood met dips | € 6,50
  • Tonijn paté | geserveerd met toast en aïoli | € 7,25
  • Makreelfilet met augurk in pittige olie | geserveerd met toast en aïoli | € 7,25
  • Sardines met groenten in pittige olie | geserveerd met toast en aïoli | € 7,25
  • Bitterballen met mosterd | 8 stuks | € 7,50
  • Kaasstengels met chilisaus | 8 stuks | € 7,50
  • Gamba kroketjes met mayonaise | 6 stuks | € 7,50
  • Vegetarische loempia’s met chilisaus | 8 stuks | € 7,50
  • Bittergarnituur | 8 stuks | € 7,50
  • Borrelcones | 12 stuks | € 24,50
  • Charcuterie | diverse vleeswaren, kaassoorten en olijven | € 14,50
  • Borrelplank mix | kaasstengels, bitterballen, kaassoorten, rauwe ham, gedroogde worst, truffelmayonaise en brood | € 18,50 (groot) | € 12,50 (klein)