MAAK UW VERBLIJF NOG SPECIALER

UPGRADE UW VERBLIJF

Verras uw geliefde met ons 'Romantisch Pakket' voor een onvergetelijke overnachting. Creëer een romantische sfeer met hartjesballonnen, rozenblaadjes, zoete lekkernijen en een persoonlijke kaart. Laat ons uw liefdesboodschap noteren als u dat wilt. Het pakket is 24 uur voor aankomst te reserveren. Love is in the air!

Breid deze romantische ervaring uit met een fles bubbels M-Selection voor €27,50 of een fles Pommery Champagne voor €70,00 (75 cl). Boek hier uw romantische pakket bij het reserveren van uw kamer.

Let's Celebrate! Wij maken het graag éxtra feestelijk voor u! Heeft u iets te vieren? Met dit pakket is een feestelijk verblijf gegarandeerd. Uw kamer wordt versierd met ballonnen, slingers, een persoonlijke kaart en wij zorgen voor zoete lekkernij.

Breid het feest uit met een fles bubbels M-Selection voor €27,50 of Pommery Champagne voor €70,00 (75 cl).

Boek uw Celebration Pakket bij het reserveren van uw kamer. Let’s celebrate!

Uw verblijf feestelijk uitbreiden? Bestel een flesje bubbels en hef samen het glas!
Geniet van een onvergetelijk verblijf met een vleugje elegantie en sprankeling.

Voeg een feestelijk tintje toe aan uw overnachting door een fles heerlijke Cava te bestellen. Of u nu iets te vieren heeft of gewoon wilt genieten van een moment van luxe, onze Cava-optie is de perfecte keuze.

Bestel een fles Cava en maak uw verblijf nog specialer.

Onze prachtige Lofts zijn voorzien van een complete keuken die alles biedt wat je nodig hebt voor culinaire avonturen. Voor wie echt wil uitpakken, bieden we de mogelijkheid om een complete keukenset bij te boeken. De keukenset is voorzien van pannen, servies en andere keukengerei.

Het ultieme hotelgevoel beleven? We zetten graag een wellness pakket voor twee personen klaar met badjassen, slippers, iets lekkers en bruisballen voor in het bad.

Dit pakket kunt u uitbreiden met een fles bubbels M-Selection á €27,50 of een fles Pommery Champagne á €70,00 (75 cl)
 

Komt u een heerlijk nachtje bij ons slapen? Maak dan uw verblijf compleet met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. 

Maak uw verblijf nog aangenamer en reserveer een minibar pakket.

2x alcoholische drank (1x wijn en 1x bier)
2x flesjes frisdrank naar keuze
2x busjes Pringles
2x candy bar 

In ons hotel zijn huisdieren welkom. Huisdieren zijn toegestaan in onze Comfort kamers tegen betaling van € 15,00 per hond per nacht. Er geldt een maximum van twee huisdieren per kamer. Ook in het restaurant zijn honden aangelijnd welkom.