Faciliteiten

Heerlijk ontspannen in de wellness

Van der Valk Hotel Arnhem beschikt over een kleinschalige Wellnessruimte met sauna, stoomcabine, voetenbaden, stortdouche, loungebedden en een sierhaard. Hotelgasten kunnen kosteloos gebruik maken van deze faciliteiten. De ruimte is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur. U ontvangt dan een sleutelkaart voor de wellness-ruimte welke u tijdens uw verblijf kunt gebruiken. Tevens beschikken we over een zonnebank (tegen betaling). Muntjes hiervoor zijn verkrijgbaar bij de receptie.

     Boek een kamer     

Genieten van een ontspannende massage?

Sinds april 2010 werken wij samen met Centrum voor Body & Mind Arnhem, dat wordt gerund door Saskia Keijzer. Met een historie als re-integratiedeskundige heeft zij gemerkt dat veel mensen RSI klachten, vermoeidheidsklachten, gewricht- en spanningsklachten hebben.
De massage bestaat uit een klassieke en energetische massage in combinatie met reiki. Ontspanning staat voorop. Het is een zachte massage die vooral bestaat uit strijkingen, knedingen, schuddingen en duim over duim behandelingen, naar voorkeur een combinatie van een rug-nek, hoofd, benen en voet- en buikmassage. Handen en vingertoppen worden gebruikt om energie overdracht te bewerkstellingen. Op verzoek kunnen er ook geteste accupunctuurpunten worden behandeld om de massage te verdiepen en de klachten te verlichten.

* Prijs massage per uur: € 60,- inclusief BTW. U kunt kiezen voor een massage van 60 of 120 minuten, alleen op basis van vooraf gemaakte afspraak via het hotel.

* Bij annuleringen tot 24 uur voor de behandeltijd kunt u kosteloos uw behandeling annuleren. Indien u binnen 24 uur annuleert worden 50% van de kosten in rekening gebracht. Klik hier om direct naar de eigen website van Body & Mind Arnhem te gaan.

* Klik hier om meer informatie over vergoedingen via zorgverleners in 2018 te raadplegen. Voor meer informatie over de massages of vergoedingen kunt u contact opnemen met Saskia Keijzer via +31 640 22 35 29.