Wellness

Wilt u lekker ontspannen tijdens uw verblijf? Hotelgasten maken kosteloos gebruik van onze kleinschalige wellness ruimte met sauna, stoomcabine, voetenbaden, stortdouche, loungebedden en een sierhaard. De ruimte is dagelijks geopend van 11.00 tot 22.00 uur. U ontvangt een sleutelkaart bij de receptie welke u toegang biedt tot deze ruimte.

     Boek een kamer     


Genieten van een ontspannende massage?

Sinds april 2010 werken wij samen met Centrum voor Body & Mind Arnhem, dat wordt gerund door Saskia Keijzer. Met een historie als re-integratiedeskundige heeft zij gemerkt dat veel mensen RSI klachten, vermoeidheidsklachten, gewricht- en spanningsklachten hebben.

De massage bestaat uit een klassieke en energetische massage waar ontspanning centraal staat. Het is een zachte massage die vooral bestaat uit strijkingen, knedingen, schuddingen en duim over duim behandelingen, naar voorkeur een combinatie van een rug-nek, hoofd, benen en voet- en buikmassage. Handen en vingertoppen worden gebruikt om energie overdracht te bewerkstelligen. Op verzoek kunnen er ook geteste accupunctuurpunten worden behandeld om de massage te verdiepen en de klachten te verlichten.

* Prijs massage per uur: € 60,- inclusief BTW. U kunt kiezen voor een massage van 60 of 120 minuten, alleen op basis van vooraf gemaakte afspraak via het hotel.

* Bij annuleringen tot 24 uur voor de behandeltijd kunt u kosteloos uw behandeling annuleren. Indien u binnen 24 uur annuleert worden 50% van de kosten in rekening gebracht. Klik hier om direct naar de eigen website van Body & Mind Arnhem te gaan.

* U mag uw ondergoed tijdens de massage aanhouden.