Wellness

Wilt u lekker ontspannen tijdens uw verblijf? Hotelgasten maken kosteloos gebruik van onze kleinschalige wellness ruimte met sauna, stoomcabine, voetenbaden, stortdouche, loungebedden en een sierhaard. Onze wellnessruimte is dagelijks geopend van 11:00 tot 22:00 uur. Een sleutelkaart is verkrijgbaar bij onze receptie.

Regels sauna

  • Voor het gebruik van onze faciliteiten is douchen verplicht

  • Het dragen van badkleding is verplicht

  • Het gebruik van een handdoek is verplicht

  • De wellness is een rustruimte en houd daarbij rekening met andere gasten die gebruik maken van de wellness en behandel elkaar met respect

  • Kinderen tot 18 jaar hebben uitsluitend toegang tot de wellness-activiteiten onder begeleiding van een volwassene

  • Geef elkaar de ruimte. Is de ruimte al erg vol? Kom dan later een keer terug, zodat iedereen in alle rust kan genieten van een saunabezoek

Gebruik sauna
In onze wellnessruimte heerst rust en wordt er niet druk gepraat, om geen nadelige belasting van het lichaam te creëren.

Een verblijf van 12 tot 15 minuten in de sauna is voldoende om op te warmen en te zweten. Na de sauna koelt u het lichaam af, door koud water vanaf de ledematen naar het hart te spoelen. Besluit uw saunagang met een warm voetenbad om de doorbloeding van het lichaam te bevorderen. Na deze cyclus neemt u rust om het lichaam te laten herstellen van de inspanning.

Genieten van een ontspannende massage?

Wij werken samen met Centrum voor Body & Mind Arnhem, dat wordt gerund door Saskia Keijzer. Met een historie als re-integratiedeskundige heeft zij gemerkt dat veel mensen RSI klachten, vermoeidheidsklachten, gewricht- en spanningsklachten hebben.

De massage bestaat uit een klassieke en energetische massage waar ontspanning centraal staat. Het is een zachte massage die vooral bestaat uit strijkingen, knedingen, schuddingen en duim over duim behandelingen, naar voorkeur een combinatie van een rug-nek, hoofd, benen en voet- en buikmassage. Handen en vingertoppen worden gebruikt om energie overdracht te bewerkstelligen. Op verzoek kunnen er ook geteste accupunctuurpunten worden behandeld om de massage te verdiepen en de klachten te verlichten.

* Prijs massage per uur: € 60,- inclusief BTW. U kunt kiezen voor een massage van 60 of 120 minuten, alleen op basis van vooraf gemaakte afspraak via het hotel.

* Bij annuleringen tot 24 uur voor de behandeltijd kunt u kosteloos uw behandeling annuleren. Indien u binnen 24 uur annuleert worden 50% van de kosten in rekening gebracht. Klik hier om direct naar de eigen website van Body & Mind Arnhem te gaan.

* U mag uw ondergoed tijdens de massage aanhouden.