Beleef een warme en onbezorgde kerst

Vier kerst bij Van der Valk Hotel Arnhem

Kom jij de kerstdagen feestelijk bij ons vieren? Geniet van een heerlijk uitgeserveerd 4-gangen lunch of 4-gangen diner!
Speciaal voor onze jongste gasten hebben we een passend 3-gangen kindermenu. 
Liever het ultieme kerstgevoel beleven? Boek dan ons Zalige Kerst Arrangement!

Hieronder staat alle informatie beschreven over onze culinaire activiteiten en de mogelijkheid om een reserveringsaanvraag te doen. Bij vragen gelieve een mail te sturen naar receptie@arnhem.valk.com. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en medewerking!

Culinaire activiteiten

Kerstlunch

Geniet samen van een gezellige kerst en heerlijke gerechten bij Hotel Arnhem. Beleef tijdens 1e & 2e kerstdagen samen met familie en vrienden van een volledig verzorgde 4-gangen lunch op een feestelijke manier!

Culinaire activiteiten

Kerstdiner

Kerst vieren bij Van der Valk staat voor een onvergetelijke ervaring met de hele familie! 

Ultieme kerstbeleving

Zalige Kerst Arrangement

Ervaar het ultieme kerstgevoel en boek het Zalige Kerst Arrangement. Geniet van een feestelijk 4-gangen kerstdiner en blijf heerlijk slapen in één van onze hotelkamers. De volgende ochtend geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Verras geliefde, vrienden of familieleden deze kerst en geef een Van der Valk giftcard cadeau! Met dit originele cadeau geef je naasten een moment om nooit te vergeten. Geniet van een overnachting in een favoriet hotel, schuif aan bij een uitgebreid ontbijtbuffet, gebruik het voor een heerlijk diner of boek een van onze arrangementen.