Pasen

Vier Pasen bij Van der Valk Arnhem! Laat je betoveren door onze smaakvolle paasbrunch. Reserveer nu en geniet van heerlijke lekkernijen in een sfeervolle setting.

Op zondag 31 maart en maandag 1 april kunt u bij ons weer genieten van een heerlijk uitgebreide Paasbrunch! Wij ontvangen u graag om 12:00 of 12:30 uur in ons restaurant met een feestelijk welkomstdrankje en een amuse. Tijdens de brunch wordt een breed scala aan gerechten voor u bereid, zodat er genoeg keuze is voor iedereen.

Met ons online reserveringssysteem kunt u uw eigen (Paas)reservering maken en beheren. Op deze manier is op ieder moment de actuele beschikbaarheid ‘live’ te zien, wij werken dan ook niet meer met voorinschrijving of wachtlijsten. Selecteer de gewenste dag, het aantal gasten en de gewenste tijd en klik op 'zoek'. Het systeem laat u dan de beschikbaarheid zien waarna u kunt reserveren. Mocht u vragen hebben, de receptie helpt u graag bij het maken van een reservering.

Reserveer hier voor de Paasbrunch

Zin om het hele paasweekend eropuit te gaan? Vier Pasen in stijl en boek het meerdaags Vrolijk Pasen Arrangement bij Van der Valk Arnhem! Geniet naast de Paasbrunch van een ontspannen overnachting en de mooie omgeving.

Vrolijk Pasen Arrangement