Hotel bij Gelredome

Bent u opzoek naar een hotel dichtbij het Gelredome? Van der Valk Hotel Arnhem biedt de pérfecte uitvalsbasis voor een comfortabel en onvergetelijk verblijf in het bruisende Arnhem. Ons hotel ligt op slechts 15 minuten rijden van het GelreDome en daarmee bieden wij een uitstekende locatie voor bezoekers die een evenement willen bijwonen hier. Voor of na uw evenement kunt ook genieten van een heerlijke lunch of diner in ons restaurant.

GelreDome agenda

Het GelreDome is een groot evenementencomplex en is jaarlijks de thuisbasis voor veel grootschalige evenementen. Van concerten tot voetbalwedstrijden, maar ook vergaderingen, beurzen en congressen vinden hier plaats. Van internationale supersterren tot lokale talenten, het stadion verwelkomt een breed scala aan muziekstijlen en enterainment. Benieuwd naar de evenementen die de komende tijd op de planning staan? Plan jouw bezoek en combineer het met een compleet verzorgde overnachting in ons hotel. Boek bijvoorbeeld het Dinerarrangement, zodat u éxtra voordelig overnacht en geniet van een 3-gangen diner voor- of nadat u een evenement bijwoont in het Gelredome.

Aankomende evenementen in het GelreDome

Parkeren GelreDome

Van der Valk Hotel Arnhem beschikt over 170 parkeerplaatsen waar onze hotelgasten gratis mogen parkeren. Dit scheelt u parkeerkosten wanneer u een event bijwoont in het GelreDome. Naast ons hotel bevindt zich een bushalte waar u gemakkelijk op de bus stapt naar het Centraal Station van Arnhem. Vanuit daar kunt u op een bus stappen naar het GelreDome.

Plan uw busroute hier