Fietsen en wandelen op de Veluwe

De prachtige omgeving van ons hotel leent zich uitstekend om te worden verkend per fiets. Kies voor een arrangement en maak een prachtige tocht door natuurpark De Hoge Veluwe of ga de stad Arnhem ontdekken! De Hoge Veluwe is in alle jaargetijden een bezoek waard. Het is prachtig het park per fiets te bezichtigen. 

U kunt uw eigen fiets meenemen en stallen in onze afsluitbare fietsenstalling, maar u kunt bij ons ook een (elektrische) fiets huren. De huurprijs van een normale heren- of damesfiets bedraagt € 10,00 per dag. 

Hier kunt u een eigen fietsroute samenstellen of een vaste route downloaden. Ook zijn er verschillende fietsroutes verkrijgbaar bij de receptiebalie. Onze medewerkers informeren u graag over mooie fietsroutes. Houdt u meer van wandelen? Er zijn ook prachtige wandelroutes beschikbaar om de prachtige natuur te verkennen. 


      Iets met de Fiets arrangement     

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Nationaal Park de Hoge Veluwe heeft haar bezoeker op het gebied van natuur veel te bieden. Dankzij de combinatie van natuur en kunst is het de plek om rust te ervaren, bijzondere landschappen te verkennen, bijzondere dieren te spotten en deel te nemen aan diverse activiteiten.

Het landschap is uniek en divers. Tijdens je ontdekkingstocht kom je prachtige gebieden tegen. Denk aan gevarieerde bossen, maar ook over heidevelden, grasvlakten en buitenlands aandoende stuifzandgebieden.