Zalen

Borrel, receptie, feest

Al velen gingen u voor en gaven een borrel, receptie of (trouw)feest in de sfeervolle zalen van Hotel Arnhem. Op de 1e etage kunt u terecht met maar liefst 300 gasten!

Receptie

Heeft u iets te vieren? Dat kan in Hotel Arnhem! Wij organiseren graag uw receptie en bieden hiervoor talloze mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld aan koffie met gebak of een uitgebreide High Tea. U kunt met uw gezelschap terecht in ons restaurant en uiteraard ook in een aparte zaal om uw bijeenkomst een besloten karakter te geven.

Borrel

Of het nu de afsluiting is van uw zakelijke bijeenkomst of de start van een gezellige familie-avond: een borrel is altijd goed!

De borrel vindt plaats in onze gezellige Hubertusbar in het souterrain van het hotel of, bij een groter gezelschap, in combinatie met de Jachtzaal. U kunt de borrel zo uitgebreid aankleden als u zelf wenst; ook kunt u kiezen voor ons standaard borrelarrangement. 

(Trouw)feest

Gaat u trouwen en zoekt u een mooie locatie om het feest te geven? Of heeft u iets anders bijzonders te vieren waar al uw vrienden van mogen meegenieten? Bij ons kunt u terecht met maar liefst 300 personen! De zalen op de eerste etage zijn uitermate geschikt voor feestelijke aangelegenheden. Natuurlijk zijn ook kleinere gezelschappen van harte welkom.

Ons Salesteam denkt graag met u mee om van uw receptie, borrel of feest iets bijzonders te maken. Neem voor het maken van een afspraak contact op via telefoonnummer +31 26 20 30 510 of via e-mail: sales@arnhem.valk.com.

Wij zijn u graag van dienst!