Zalen

Borrels, recepties en partijen

Heeft u iets te vieren? Dan zit u goed bij Van der Valk Hotel Arnhem. Al velen gingen u voor en gaven een borrel, receptie of (trouw)feest in de sfeervolle zalen van Hotel Arnhem. Op de 1e etage kunt u terecht met maar liefst 300 gasten!

Onze enthousiaste medewerkers nemen uw zorgen graag uit handen en organiseren met plezier uw receptie, borrel of feest. Er zijn talloze mogelijkheden om de dag helemaal naar uw wensen in te richten. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een feestelijke receptie met collega’s, een huwelijksfeest, een afsluitende borrel na een bijeenkomst of bedrijfsfeest.

Van der Valk Hotel Arnhem biedt ook op culinair vlak diverse mogelijkheden om uw evenement compleet te maken. Zo kunt u met uw gezelschap terecht in ons restaurant of in een aparte zaal waar uw gasten kunnen genieten van een uitgebreid buffet tot een walking diner.

                                          Informatie aanvragen                                         

Kijkje achter de schermen

Benieuwd naar de verschillende opstellingen van onze zalen? Het is mogelijk om de verschillende zalen te bekijken in de virtuele tour. 'Loop' door de zalen en bekijk de verschillende opstellingen. Bovenin het scherm kunt u navigeren naar de gewenste zaal en opstelling.