Sportteams

Hotel Arnhem ligt gunstig gelegen naast sportcentrum Papendal en ook het GelreDome is op steenworp afstand. De afgelopen jaren hebben wij verschillende sportclubs mogen verwelkomen in ons hotel. Zowel nationale als internationale sportteams en verschillende voetbalclubs. 

Als (top)sporter, sportprofessional of sportteam bent u van harte welkom in Van der Valk Hotel Arnhem! Rondom trainingen, wedstrijden en toernooien is het mogelijk om in ons hotel te overnachten en/of gebruik te maken van sportmaaltijden. Omdat wij veel waarde hechten aan de privacy van de sporters, is het mogelijk om één of meerdere zalen te reserveren voor exclusief gebruik. Op die manier is er geen afleiding en kan de focus volledig op de voorbereidingen liggen. 


Sportbuffet
* Saladebar met een groene salade, rucolasalade, tomatensalade, komkommersalade, diverse garnituren en twee saladedressings
* Gegrilde kipfilet
* Gebakken witvis
* Spaghetti met twee sauzen (één met rundvlees en één vegetarische variant)
* Geraspte Parmezaanse kaas en mozzarella
* Witte rijst
* Brood met olijfolie
* Magere yoghurt en kwart
* Vers handfruit
* Tafelwater en biologische appelsap

Kosten: € 24,50 per persoon
* Bij een meerdaags verblijf zullen wij zorgen voor een diversiteit aan gerechten


Persoonlijk contact
Wij begrijpen dat elke sporter zijn eigen wensen en behoeften heeft, daarom komen wij graag persoonlijk in contact om een verblijf op maat samen te stellen!

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op via sales@arnhem.valk.com of bel naar 026-203 05 10. 

Lola Kolk
Diana Bruil