Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Ontbijten, lunchen en dineren

Restaurant 'De Veluwe'

U bent iedere dag vanaf 7.00 uur van harte welkom in restaurant 'De Veluwe' op de begane grond. Schuif aan voor een uitgebreid ontbijtbuffet, een smakelijke lunch of heerlijk diner. Ook voor een kopje koffie of thee of zakelijke afspraak bent u meer dan welkom! 

Onze stijlvolle hotelbar is gelegen in het souterrain van het hotel. Geniet van een lunch, borrel of borrelhap terwijl u een potje poolen, darten of een van de bordspellen speelt. De openingstijden zijn afhankelijk van het seizoen. Bij mooi weer verwelkomen wij u graag op ons terras of in het restaurant.

Heeft u binnenkort iets te vieren zoals een verjaardagsfeest, jubileum, afscheid, babyshower of trouwerij? Wij organiseren het graag, van groot tot klein! Ook voor al uw zakelijke bijeenkomsten denken wij graag met u mee! 

Iets te vieren?

Upgrade uw verblijf

Komt u bij ons overnachten en wilt u uw verblijf éxtra bijzonder maken? Wij regelen graag iets extra's voor u! Heeft u een verjaardag of jubileum te vieren? Boek dan het celebration pakket en laat uw hotelkamer feestelijk versieren. Liever een romantische setting? Met ons romantisch pakket versieren wij u hotelkamer met hartjes ballonnen, rozenblaadjes en chocolade!