Bereikbaarheid Hotel Arnhem

Van der Valk Hotel Arnhem heeft een ideale ligging vlakbij uitvalswegen A12 en A50, maar is tevens uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Hotel Arnhem heeft een eigen bushalte gelegen voor het hotel. De reistijd van en naar het station is circa 15 minuten.

Gratis parkeren

Op onze ruime, eigen parkeerplaats (170 plaatsen) kunt u tijdens uw verblijf gratis parkeren.

Elektrisch rijden heeft de toekomst. Daarom heeft Van der Valk Hotel Arnhem gloednieuwe laadstations aangelegd. We beschikken over totaal 8 laders, waarvan 2 ultra snelladers voor maximaal 4 auto's, 1 snellader voor 2 auto's en 2 stations voor normaal opladen (AC). Binnen een half uur is uw auto opgeladen terwijl u bij ons ontbijt, luncht of dineert. Ook beschikken wij over oplaadpunten voor de fiets.

Deze vorm van duurzaamheid past ook binnen onze visie op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en onze gouden Green Key.

Route naar Hotel Arnhem

Van der Valk Hotel Arnhem heeft een ideale ligging vlakbij uitvalswegen A12 en A50, maar is tevens uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Binnen circa 15 minuten bent u bij Hotel Arnhem vanuit Centraal Station Arnhem. De bus stopt bij de eigen bushalte van het hotel (Van der Valk Hotel Arnhem) en vertrekt tijdens de spits iedere 13 minuten en buiten de spits ieder half uur.

Wilt u heel gemakkelijk uw reis naar Hotel Arnhem plannen vanuit uw woonplaats? Klik dan hier.

Van der Valk Hotel Arnhem ligt midden in de prachtige natuur van De Veluwe en naast Nationaal Sport Centrum Papendal.

Openbaar vervoer

Van der Valk Hotel Arnhem is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Arnhem Centraal kunt u met buslijnen 10 en 105 Hotel Arnhem bereiken. De reis duurt slechts een kwartier en u stapt voor de deur van het hotel uit. 

Voor de actuele bustijden, kijk op www.breng.nl of www.9292ov.nl. Onze receptie helpt u graag met het plannen van uw busreis.