Algemene Voorwaarden

Op deze pagina kunt u alle voorwaarden vinden die gelden gedurende de looptijd van een reservering en tijdens een verblijf in Hotel Arnhem. Indien u vragen, opmerkingen of suggesties heeft, kunt u contact opnemen met de directie via telefoonnummer +31(0)26 482 11 00. Wij wensen u een heerlijk verblijf en zien ernaar uit u binnenkort wederom te mogen begroeten!

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden individuele kamerreserveringen:
Bij annulering tot 24 uur vóór aankomstdatum (15.00 uur) worden er geen kosten doorberekend (m.u.v. Zalig Kerst Arrangement). Indien u binnen deze 24 uur bij ons annuleert wordt 100% van de logiesprijs in rekening gebracht.

Annuleringsvoorwaarden groep- en zaalreserveringen:

  • Tot 6 weken voor ingangsdatum: kosteloos te annuleren
  • Tot 4 weken voor ingangsdatum: 60% van de reserveringswaarde
  • Tot 2 weken voor ingangsdatum: 75% van de reserveringswaarde
  • Tot 1 week voor ingangsdatum: 85% van de reserveringswaarde
  • Binnen 1 week voor ingangsdatum: 100% van de reserveringswaarde
  • No show: 100% van de reserveringswaarde


Wijzigingen in groepsgrootte
:
Wijzigingen van het in de programma-bevestiging vermelde aantal personen worden als volgt geaccepteerd: 

  • Tot 4 weken voor ingangsdatum: maximaal 50% verlaging van het oorspronkelijke aantal gereserveerde gasten mogelijk*
  • Tot 2 weken voor ingangsdatum: maximaal 25% verlaging van het oorspronkelijke aantal gereserveerde gasten mogelijk*
  • Tot 1 week voor ingangsdatum: maximaal 10% verlaging van het oorspronkelijke aantal gereserveerde gasten mogelijk*

* Hotel Van der Valk Arnhem hanteert het laatst opgegeven aantal personen, indien zij niets van opdrachtgever verneemt.
Een verhoging van het oorspronkelijke aantal gereserveerde gasten is mogelijk op basis van beschikbaarheid.

Rookbeleid

Van der Valk Hotel Arnhem is geheel rookvrij. Het is niet toegestaan op hotelkamers of in de openbare ruimtes als lobby, restaurant en bar te roken. Indien door onze gasten van deze regel wordt afgeweken, zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Op het terras mag uiteraard wel worden gerookt, ook hebben wij bij de hoofdingang asbakken geplaatst.

Reglement huisdieren

Huisdieren zijn in Van der Valk Hotel Arnhem van harte welkom (mits aangelijnd en onder appél) in de openbare ruimtes. Op de Comfort kamers zijn uitsluitend honden toegestaan (toeslag € 15,00 per hond per nacht). Daarbij staan wij maximaal twee honden per kamer toe. Het is toegestaan om uw hond in een bench alleen op de kamer te laten wanneer deze niet blaft of piept. In het restaurant dient de hond onder de tafel te blijven.

Op Landgoed Mariëndaal (114 ha) mogen honden vrijwel overal los. Dit prachtige losloopgebied ligt tussen Arnhem en Oosterbeek, op slechts 6 kilometer van Hotel Arnhem vandaan. Het gebied bestaat uit bossige heuvels afgewisseld met uitgestrekte graslanden en akkers. De Tafellaan is met 75 meter boven NAP het hoogste punt. Vanaf dit punt heeft u een prachtig uitzicht over het landgoed en over de Betuwe!

Parkeren kan ter hoogte van Mariëndaal 8 (in de buurt van de zwemvijver) of aan de Schelmseweg ter hoogte van huisnummers 80-86 (nabij het hoogste punt). Let op: beide adressen liggen in Oosterbeek niet in Arnhem.

 

Policy gevonden voorwerpen

Voorwerpen die in de openbare ruimtes van het hotel of op de kamer worden gevonden of bij onze receptie worden ingeleverd, worden behandeld zoals beschreven in de Uniforme Voorwaarden Horeca:

16.1 - In het gebouw en zijn aanhorigheden van het horecabedrijf verloren of achtergelaten voorwerpen, welke door de gast worden gevonden, dienen door deze met bekwame spoed bij het horecabedrijf te worden ingeleverd.
16.2 - Van voorwerpen, waarvan de rechthebbende zich niet binnen een jaar na de inlevering daarvan bij het horecabedrijf heeft gemeld, verkrijgt het horecabedrijf de eigendom.
16.3 - Indien het horecabedrijf door de gast achtergelaten voorwerpen aan deze toezendt geschiedt zulks geheel voor rekening en risico van de gast. Het horecabedrijf is nimmer tot toezending verplicht.

Uniforme Voorwaarden Horeca

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing.

Klik hier voor een directe link naar de voorwaarden.