Verbouwing januari - medio maart 2023

Wij werken graag aan een schonere wereld en een duurzame toekomst. Op maandag 9 januari 2023 is de renovatie van onze keuken gestart. Hierin wordt de huidige keuken omgetoverd tot een volledig duurzame keuken waarbij de warmte wordt hergebruikt. Op deze pagina leest u meer over de technische aspecten en wat dit betekent voor uw verblijf in deze periode.

Koken met een glimlach
De duurzame keuken zal gebouwd worden met het innovatieve KAT-systeem - het zogeheten Kitchen Air Technology. Met dit systeem wordt de energie die gebruikt wordt tijdens het koken gerycled en zorgen zij voor een optimaal werkklimaat. Zo ontstaat er niet alleen een gasloze keuken, maar wordt er ook bijgedragen aan een energiezuinig hotel. 

Hoe werkt het?
In de keuken komt tijdens het koken veel warmte vrij. Normaal gesproken wordt deze lucht rechtstreeks naar buiten afgevoerd waardoor er veel energie verloren gaat. Door het toepassen van het KAT-systeem wordt de vrijgekomen energie weer opnieuw gebruikt om het hotel mee te verwarmen. Hiermee wordt het energieverbruik van het hotel met 50% gereduceerd. 

Wat betekent dit voor uw verblijf?
Tijdens de verbouwing zullen wij er alles aan doen om uw verblijf net zo fijn te laten verlopen als anders. Uiteraard gaan grote verbouwingen gepaard met wat geluidsoverlast. Hier kunt u minimaal last van ondervinden maar geniet u alsnog van een zorgeloos en ontspannen verblijf. 

Lunch/diner
Het restaurant is gedurende de verbouwing gewoon geopend voor lunch en diner! Op onze website onder het kopje 'Eten & drinken' vindt u tegen die tijd het menu staan. Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen!

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd en kijken ernaar uit u te mogen ontvangen. Heeft u toch nog vragen? Onze receptiemedewerk(st)ers helpen u graag verder via telefoonnummer +31(0)264821100 of via mail receptie@arnhem.valk.com