Over ons
Anne van der Valk en Folkert Deenik
Anne van der Valk en Folkert Deenik

De familie

Sinds 1980 staan Peter en Gera van der Valk aan het roer van ‘West-End’. Vanwege de grote belangstelling besluiten ze al snel om het bedrijf uit te breiden met een hotelgebouw, en met succes: anno 2017 heeft Hotel Arnhem 100 hotelkamers in zeven categorieën, 10 vergaderzalen, een restaurant, hotelbar en een fitness- en wellnessruimte.

De bijzondere vestiging vlakbij de binnenstad van Arnhem en de rust van de Veluwe heet tegenwoordig niet meer ‘West-End’, maar Hotel Arnhem. Die naamswijziging is doorgevoerd voor de herkenbaarheid. Mensen in de regio kennen de naam ‘West-End’ en het staat ook nog op de voorgevel, maar voor de rest van Nederland en daarbuiten is die naam niet duidelijk. De huidige naam geeft precies aan waar Hotel Arnhem te vinden is.

Per 1 maart 2016 hebben Anne van der Valk (4e generatie) en haar man Folkert Deenik de dagelijkse leiding van Hotel Arnhem overgenomen. Samen met Bart van der Valk vormen zij het nieuwe management en volgen zij Marije van der Valk en Thijs Boomkens op, die hun droom gaan realiseren in het splinternieuwe Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent.

Anne van der Valk: “We kunnen bouwen op een fundering van een stabiele onderneming die afgelopen jaren door Marije, Thijs en Bart is opgebouwd tot wat het nu is. We kijken ernaar uit om het succes van Hotel Arnhem voort te zetten en waar mogelijk nog beter te maken.” Anne en Folkert hebben na het afronden van de Hogere Hotelschool in Den Haag jarenlang ervaring opgedaan in verschillende bedrijven, zowel binnen als buiten Van der Valk. Mede hierdoor hebben zij brede kennis verworven en hun eigen visie kunnen ontwikkelen. “Wij willen in de regio dé uitvalsbasis zijn waar iedere gast zich welkom voelt, dus gastvrijheid staat bij ons op nummer één. Ook blijven we meegaan met de ontwikkelingen binnen de hotelwereld en staat maatschappelijk ondernemen hoog op onze prioriteitenlijst. Naast samenwerken met lokale ondernemers steken wij energie in de mogelijkheden om zelfvoorzienend te zijn. Denk hierbij aan het verbouwen van onze eigen groenten en het houden van koeien,” aldus Folkert Deenik.

De komst van de ‘vierde generatie’ betekent niet direct een andere koers voor Hotel Arnhem, de tradities en waarden van het Valkconcern worden niet uit het oog verloren. Persoonlijke aandacht voor de gast blijft het belangrijkste. Het management team is ambitieus en kijkt met veel plezier uit naar een toekomst vol gastvrijheid!

Missie & Visie

Missie
Wij stellen ons ten doel de behoefte vanuit de leisure en zakelijke markt te overtreffen met een specifiek maar flexibel pakket aan faciliteiten voor beide doelgroepen. Dit maken wij waar door vergaande gastvrijheid te tonen waarbij wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid niet uit het oog verliezen. Iedere dag geven wij het beste van onszelf om de service, producten en diensten die kwaliteit te geven die door de gast gewenst wordt. 

Wij geloven dat het volbrengen van deze missie geheel te beïnvloeden is door de betrokkenheid van onze medewerkers, management en directie, waardoor onze gasten een verblijf in Hotel Arnhem ervaren als "thuiskomen op de Veluwe". 

Visie
Wij bieden onze gasten ten alle tijden een unieke beleving van huiselijkheid en gastvrijheid tegen een eerlijke prijs. 

Met vriendelijke groet,
Namens Van der Valk Hotel Arnhem

 

Management Team
Bart van der Valk, Anne van der Valk en Folkert Deenik