Voor uw comfort

In Hotel Arnhem leggen wij onze gasten graag in de watten. We bieden verschillende faciliteiten aan om uw verblijf extra aangenaam te maken. Zo kunt u genieten van een ontbijt op bed, een late check-out en onze was- en stomerij service. 

Roomservice

Het is tussen 12.00 uur en 22.00 uur mogelijk roomservice te bestellen. Het menu kunt u vinden in de informatiestandaard op het bureau in uw kamer. Bij iedere bestelling worden roomservicekosten in rekening gebracht. Houdt u tussen 17.00 uur en 20.00 uur rekening met (mogelijke) langere wachttijd in verband met drukte in onze keuken.

Lunchpakket

Het kan zijn dat u zo vroeg uitcheckt dat u geen tijd heeft om deel te nemen aan het onbijtbuffet. Wanneer u dit 's avonds doorgeeft aan onze receptie, zorgen wij dat er 's morgens een lunchpakket voor u klaarstaat. Uiteraard kunt u ook een lunchpakket bestellen wanneer u wel gebruik maakt van het ontbijt! Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen met onze receptionisten via info@arnhem.valk.com of +31(0)26 482 11 00.

Lazy Sunday

Wilt u extra lang genieten van uw hotelkamer? Heerlijk uitslapen, ontbijten en daarna nog even uitbuiken in uw kamer? Reserveer dan een "Lazy Sunday". Tegen een kleine toeslag hoeft u op zondag pas om 17.00 uur uit te checken. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden*.

*De Lazy Sunday is te reserveren wanneer uw vertrekdag op zondag is, andere dagen uitsluitend op verzoek.  

Was- en stomerij service

Het is mogelijk uw wasgoed te laten reinigen. Hotel Arnhem werkt samen met Wasserij Peelen. U kunt uw wasgoed in een speciale waszak afgeven bij de receptie. Uw was is binnen 2 dagen terug in het hotel, spoedservice is in overleg met de receptie mogelijk.