Van der Valk Hotel Arnhem

Faciliteiten

Voor uw comfort

In Hotel Arnhem leggen wij onze gasten graag in de watten. We bieden verschillende faciliteiten aan om uw verblijf extra aangenaam te maken. Zo kunt u genieten van een ontbijt op bed, een late check-out en onze was- en stomerij service. 

Roomservice

Het is tussen 12.00 uur en 22.00 uur mogelijk roomservice te bestellen. Het menu kunt u vinden in de informatiestandaard op het bureau in uw kamer. Bij iedere bestelling worden roomservicekosten in rekening gebracht. Houdt u tussen 17.00 uur en 20.00 uur rekening met (mogelijke) langere wachttijd in verband met drukte in onze keuken.

Lunchpakket

Het kan zijn dat u zo vroeg uitcheckt dat u geen tijd heeft om deel te nemen aan het onbijtbuffet. Wanneer u dit 's avonds doorgeeft aan onze receptie, zorgen wij dat er 's morgens een lunchpakket voor u klaarstaat. Uiteraard kunt u ook een lunchpakket bestellen wanneer u wel gebruik maakt van het ontbijt! Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen met onze receptionisten via info@arnhem.valk.com of +31(0)26 482 11 00.

Lazy Sunday

Wilt u extra lang genieten van uw hotelkamer? Heerlijk uitslapen, ontbijten en daarna nog even uitbuiken in uw kamer? Reserveer dan een "Lazy Sunday". Tegen een kleine toeslag hoeft u op zondag pas om 17.00 uur uit te checken. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden*.

*De Lazy Sunday is te reserveren wanneer uw vertrekdag op zondag is, andere dagen uitsluitend op verzoek.  

Was- en stomerij service

Het is mogelijk uw wasgoed te laten reinigen. Hotel Arnhem werkt samen met Wasserij Peelen. U kunt uw wasgoed in een speciale waszak afgeven bij de receptie. Uw was is binnen 2 dagen terug in het hotel, spoedservice is in overleg met de receptie mogelijk.