Feestelijk culinair
Bij een geslaagde borrel, partij of receptie hoort natuurlijk een feestelijke culinaire invulling. Op deze pagina vindt u de culinaire mogelijkheden voor tijdens een feestelijke bijeenkomst.
Onze chefs werken met verse en seizoensgebonden producten. Op die manier wordt u ieder seizoen opnieuw verrast door de verschillende gerechten. Speciaal voor grotere gezelschappen geniet u van een seizoensbuffet geïnspireerd op gerechten uit het seizoen. Van diverse koude voorgerechten, winterse wildgerechten en stampotjes tot aan zomerse witte asperges en barbecue gerechten. Het buffet wordt feestelijk afgesloten met een dessertbuffet.
3-gangen: € 39,50 per persoon
4-gangen: € 47,50 per persoon
5-gangen: € 54,50 per persoon
Het seizoensbuffet wordt geserveerd vanaf 25 personen
Wilt u graag genieten van heerlijke, kleine gerechten? Het walking dinner bestaat uit minimaal zes gangen en kan uitgebreid worden tot maximaal 10 gangen. Ideaal om te combineren met een borrel, receptie of feestavond!
Voor het walking dinner maakt u keuze uit de volgende gerechten:
- Steak tartaar met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
- Vitello tonato met tonijnmayonaise en kappertjes
- Makreel met brioche, geitenkaas en doperwt
- Bisque met Hollandse garnalen en crème fraîche
- Coquilles met wakamé, edamame en antiboise
- Entrecote met ui, paddenstoelen en jus
- Zacht gegaarde varkensmedaillon met aardappelmousseline en pompoen
- Tortellini met boter en salie saus
- Kaasplateau met brood en confit
- Panna cotta met rood fruit en vanille ijs
Kosten:
* 6-gangen: € 37,50 per persoon
* 7-gangen: € 42,50 per persoon
* 8-gangen: € 47,50 per persoon
* 9-gangen: € 54,50 per persoon
* 10-gangen: € 61,50 per persoon
Het walking dinner wordt geserveerd vanaf 50 personen
Geniet samen met uw gezelschap van het ‘shared dining’ concept. Onze keukenbrigade bereidt in drie gangen heerlijke gerechten die op houten planken op tafel worden geserveerd.
Het shared dining concept bestaat uit de volgende gerechten:
Voorgerechten:
- Rundercarpaccio met truffelmayonaise, rucola, Parmezaanse kaas
- Fruits de mer/visschotel
- Buffelmozzarella met tomaat en pesto
- Broodplank met diverse dips
Hoofdgerechten:
- Getrancheerde biefstuk met rode wijnsaus
- Langzaam gebraden kip met citroen en rozemarijn
- Vis van het moment met seizoensgroenten
- Panzerotti gevuld met ricotto geserveerd met bospaddenstoelen, cherrytomaat en lente ui
Nagerechten:
- Diverse kleine desserts
Kosten: € 37,50 per persoon
Het shared dining concept wordt geserveerd vanaf 25 personen.
Voor de vegetarische variant bekijk het kopje 'Shared dining - vega'.
Geniet samen met uw gezelschap van het ‘shared dining’ concept volledig met vegetarische gerechten. Onze keukenbrigade bereidt in drie gangen heerlijke gerechten die op houten planken op tafel worden geserveerd.
Het shared dining concept bestaat uit de volgende gerechten:
Voorgerechten:
- Gazpacho met komkommer, mint en crouton
- Caprese met mozzarella, tomaat en basilicum
- Gegrilde groenten met groene asperge en Vadouvan
Hoofdgerechten:
- Pide met falaffel, baba ganoush en yoghurt
- Orzo met spinazie, knoflook, feta en zongedroogde tomaat
- Cannelloni met bospaddenstoelen en ricotta
- Spaanse aardappeltortilla, uien, paprika en muhammara
Nagerechten:
- Diverse kleine desserts
Kosten: € 37,50 per persoon
Het shared dining concept wordt geserveerd vanaf 25 personen.
De borrel is volgens Hotel Arnhem een belangrijke bouwsteen voor een geslaagde middag of avond. Heeft u een vergadering of bijeenkomst gehad en wilt u dit gezellig afsluiten? Geniet onbezorgd met collega’s, vrienden of familie van ons Arnhems borreluurtje.
Het Arnhems borreluurtje geldt voor één uur en kan in overleg verlengd worden. Tijdens het borreluurtje maakt u onbeperkt gebruik van:
Dranken
* Koffie en thee
* Frisdranken
* Vruchtensappen
* Huiswijnen (wit, rood en rosé)
* Tapbieren
Snacks
* Tafelnootjes
* Twee bitterballen per persoon
Kosten: € 12,50 per persoon
Bent u op zoek naar specifieke borrelhapjes voor tijdens uw feest, partij of borrel? De onderstaande borrelhapjes kunnen op het door uw gewenste tijdstip geserveerd worden. Ook ideaal ter uitbreiding van het Arnhems borreluurtje.
- Gemarineerde olijven met feta | € 4,50
- Versgebakken brood met dips | € 6,50
- Tonijn paté | geserveerd met toast en aïoli | € 7,25
- Makreelfilet met augurk in pittige olie | geserveerd met toast en aïoli | € 7,25
- Sardines met groenten in pittige olie | geserveerd met toast en aïoli | € 7,25
- Bitterballen met mosterd | 8 stuks | € 7,50
- Kaasstengels met chilisaus | 8 stuks | € 7,50
- Gamba kroketjes met mayonaise | 6 stuks | € 7,50
- Vegetarische loempia’s met chilisaus | 8 stuks | € 7,50
- Bittergarnituur | 8 stuks | € 7,50
- Borrelcones | 12 stuks | € 24,50
- Charcuterie | diverse vleeswaren, kaassoorten en olijven | € 14,50
- Borrelplank mix | bittergarnituur, biologische kaas, gedroogde worst, truffelmayonaise en brood | € 18,50