Bar Brasserie 'West-End'

Bar Brasserie 'West-End'

Bar Brasserie 'West-End' blijft tot dusver gesloten. Ons restaurant is geopend voor hotelgasten voor ontbijt, lunch en diner. De keuken is dagelijks geopend tot 22:00 uur. Hotelgasten kunnen in ons restaurant terecht voor een borrel tot 23:00 uur - 00:00 uur. Wij verwelkomen gasten van buitenaf heel graag op ons terras!

Hotelgasten
Als hotelgast kunt u bij ons weer heerlijk genieten van ontbijt, lunch en diner in ons restaurant. Ons ontbijt wordt geserveerd door middel van een uitgebreid ontbijtbuffet. Onze lunch- en dinergerechten zijn à la carte te bestellen. Ook bieden wij onze hotelgasten contactloze roomservice aan. 

Externe gasten
Wij ontvangen ook heel graag gasten van buitenaf in ons restaurant en op ons terras.

  • Een reservering is verplicht. Om te reserveren vragen wij u telefonisch contact op te nemen met onze recceptiemedewerkers via 026-4821100. 
  • Wij vragen u om op 1,5 meter afstand van elkaar te wachten tot onze host uw reservering doorneemt en u een tafel wijst.
  • Bij aankomst vindt er een triagegesprek plaats waarin onze host verplicht is een aantal vragen te stellen over uw gezondheid. 
  • U kunt met maximaal 2 gasten aan tafel of een gezamenlijke huishouden.
  • Houd 1,5 meter afstand. Zowel tot onze medewerkers als tot andere gasten. 

______________________________________________________________________________

In onze sfeervolle Bar Brasserie "West-End" geniet u dagelijks van heerlijke drankjes en hapjes. Onder het genot van een heerlijke borrel kunt u gebruik maken van onze pooltafel of dartbord. 

Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag: 08:00 uur - 00:00 uur
  • Zaterdag en zondag: 16:00 uur - 00:00 uur

U bent van harte welkom om te genieten van diverse koffies, cocktails en heerlijke borrelplanken!

Geniet van een hapje en een drankje

Ideaal voor feest en diner

Bar Brasserie 'West-End' is dé ideale locatie voor uw borrel, diner of feest. Ben u benieuwd naar alle mogelijkheden en prijzen? Onze Sales medewerkers helpen u graag met al uw vragen! Onder het genot van een kopje koffie bespreken wij graag alle mogelijkheden, prijzen en wensen met u.

U kunt contact met onze Sales medewerkers opnemen via sales@arnhem.valk.com of telefoonnummer +31 26 20 30 510.