Restaurant

Volledig vernieuwd restaurant

Begin dit jaar onderging ons restaurant een volledige metamorfose. Zowel de indeling als het interieur werd onder handen genomen. Na drie maanden lang hard te hebben gewerkt zijn we enorm trots op het eindresultaat. Het volledig vernieuwde restaurant biedt nu plaats aan meer dan 250 gasten.  Wij hopen u allen gauw in goede gezondheid te mogen verwelkomen. Keep safe and healthy!

Hotelgasten
Als hotelgast kunt u bij ons weer heerlijk genieten van ontbijt, lunch en diner in ons restaurant. Ontbijt wordt geserveerd in de vorm van een uitgebreid ontbijtbuffet. Onze lunch- en dinergerechten zijn à la carte te bestellen. Ook bieden wij onze hotelgasten contactloze roomservice aan. 

Externe gasten
Wij ontvangen ook heel graag gasten van buitenaf in ons restaurant en op ons terras.

  • Een reservering is verplicht. Om te reserveren vragen wij u telefonisch contact op te nemen met onze recceptiemedewerkers via 026-4821100. 
  • Wij vragen u om op 1,5 meter afstand van elkaar te wachten tot onze host uw reservering doorneemt en u een tafel wijst.
  • Bij aankomst vindt er een triagegesprek plaats waarin onze host verplicht is een aantal vragen te stellen over uw gezondheid. 
  • U kunt met maximaal 2 gasten aan tafel of een gezamenlijke huishouden.
  • Houd 1,5 meter afstand. Zowel tot onze medewerkers als tot andere gasten. 

Bar Brasserie West-End
Onze Bar Brasserie West-End is tot dusver gesloten.