Touristeninformatie

Ontdek onze omgeving

Nationaal Park De Hoge Veluwe biedt natuur, kunst, bijzondere landschappen, dieren en diverse activiteiten. Een unieke bestemming voor rust en ontspanning.

Dierentuin

Burgers' Zoo

Stap in de wereld van Burgers' Zoo! Ontdek exotische dieren en adembenemende habitats, zoals de kleurrijke koraalriffen. Een perfecte bestemming voor een dag vol avontuur en plezier voor het hele gezin.

Hotel Arnhem, midden op de Veluwe, is dé uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars. Verken de prachtige bosrijke omgeving op de fiets of te voet. Bij de receptie vindt u allerlei schitterende routes. 

Op tien minuten rijden ligt het centrum van Arnhem, waar cultuur en winkels samen komen. Laat je verrassen door leuke boetiekjes en smaakvolle eetgelegenheden in deze unieke stad.

In de omgeving

Musea

Ontdek de verschillende musea in Arnhem. Ervaar het dagelijkse leven van vroeger in het Nederlandse Openluchtmuseum of beleef de beroemde Slag om Arnhem in het Airborne museum.

Op zoek naar een unieke natuurbeleving? Ontdek prachtige natuurgebieden tijdens onze boeiende natuurtochten en wildexcursies. Van dopheide tot wilde zwijnen, laat je betoveren door flora en fauna.

Evenementen

GelreDome Arnhem

GelreDome: dé plek voor grootschalige evenementen, concerten, sport en shows. Ervaar de energie en opwinding van entertainment in een moderne locatie, waar onvergetelijke herinneringen worden gemaakt.

In de directe nabijheid van Hotel Arnhem bevindt zich de Edese Golfclub Papendal, gelegen te midden van het stuwwallenlandschap van de Veluwezoom. De banen worden omringd door weelderige bossen en rustgevende weiden.