Kamer boeken bij Hotel Arnhem

Onze gasten beoordelen ons met een

8,1
uit 15616 betrouwbare beoordelingen
Wij zijn open

Veilig en vertrouwd

Ons hotel blijft geopend!

Hotelgasten zijn nog steeds van harte welkom! Voor ontbijt, lunch en diner zijn afhaalmogelijkheden om op de hotelkamer te nuttigen. Om de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers te kunnen waarborgen, hanteren wij aangescherpte maatregelen in ons hotel. Het dragen van een mondkapje is in alle publieke ruimtes verplicht. Wij vragen u rekening te houden met onze aangepaste maatregelen en kijken ernaar uit u te verwelkomen! 

Van der Valk Hotel Arnhem eten & drinken

Veilig en vertrouwd

Eten & drinken

Voor ontbijt, lunch en diner zijn afhaalmogelijkheden om op de hotelkamer te nuttigen. In verband met de aangescherpte maatregelen mogen wij helaas, tot en met 19 januari 2021, geen gasten van buitenaf ontvangen. Bekijk de onderstaande link voor een actueel overzicht. 

Van der Valk Hotel Arnhem overnachten

Hotelkamers

Overnachten bij Hotel Arnhem

Van der Valk Hotel Arnhem beschikt over 100 kamers in verschillende kamertypes: Comfort, Comfort Deluxe, familiekamers, Lofts en Suites. Ook zijn er drie kamers ingericht voor mindervalide gasten.

Van der Valk Hotel Arnhem Vergaderen

Veilig en vertrouwd

Veilig Vergaderen

Met 10 multifunctionele (vergader)zalen en een uitstekende bereikbaarheid is Hotel Arnhem de perfecte plek voor een bijeenkomst in een groene omgeving, óók met 1,5 meter afstand! 

Van der Valk Hotel Arnhem Arrangementen

Arrangementen

Voordelige Arrangementen

Wilt u er deze winter even heerlijk tussenuit? Met de compleet verzorgde arrangementen van Hotel Arnhem hoeft u enkel nog te genieten. Bekijk onze arrangementenpagina voor het volledige aanbod.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten