Kamer boeken bij Hotel Arnhem

Onze gasten beoordelen ons met een

7,8
uit 17143 betrouwbare beoordelingen
Wij zijn geopend

Veilig en vertrouwd

U bent welkom!

U bent van harte welkom in ons hotel en restaurant! Wij hebben onze tafels op 1,5 meter afstand en raden u aan tijdig te reserveren voor lunch en diner. Het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht, maar wel vragen wij u rekening te houden met de gepaste afstand.

Van der Valk Hotel Arnhem Vacatures

Werken bij Hotel Arnhem!

Vacatures

Eindelijk kunnen we doen wat we het liefst willen doen; onze gasten een onvergetelijke ervaring meegeven! Ga jij samen met ons deze uitdaging aan? Klik op de onderstaande link voor een actueel overzicht van de beschikbare vacatures.

Van der Valk Hotel Arnhem overnachten

Hotelkamers

Overnachten bij Hotel Arnhem

Van der Valk Hotel Arnhem beschikt over 100 kamers in verschillende kamertypes: Comfort, Comfort Deluxe, familiekamers, Lofts en Suites. Ook zijn er drie kamers ingericht voor mindervalide gasten.

Van der Valk Hotel Arnhem Vergaderen

Veilig en vertrouwd

Veilig Vergaderen

Met 10 multifunctionele (vergader)zalen en een uitstekende bereikbaarheid is Hotel Arnhem de perfecte plek voor een bijeenkomst in een groene omgeving, óók met 1,5 meter afstand! 

Van der Valk Hotel Arnhem Arrangementen

Arrangementen

Geniet van onze omgeving

Vanuit ons hotel kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken door de mooie natuur. Onze arrangementen zijn aangepast op de prachtige omgeving, waardoor u slechts hoeft te genieten. Bekijk onze arrangementenpagina voor het volledige aanbod.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten