Restaurant

Ons restaurant

Ontspannen genieten

In ons sfeervolle restaurant voelt het als thuiskomen. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten. Duurzaam ondernemen staat hoog op onze prioriteitenlijst en wij zorgen er dan ook voor dat we, waar mogelijk, het milieu ontlasten. Onze keuken werkt met biologische en ecologisch verbouwde producten, het liefste uit de streek. Daarnaast bieden we speciale seizoenskaarten aan met wisselende gerechten, passend bij het seizoen.

Ons restaurant is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur. U kunt dan gebruik maken van de zeer uitgebreide à la carte menukaart. Met een ruime keuze aan smaakvolle gerechten, biedt onze kaart een ruim en gevarieerd aanbod.

       Reserveer een tafel      

Ontbijt

Ons restaurant opent elke dag haar deuren voor een heerlijk ontbijtbuffet.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 7:00 tot 10:30 uur.
Zaterdag en zondag: 7:00 tot 11:00 uur.

Lunch

Geniet van een heerlijke lunch in Van der Valk Hotel Arnhem. Dagelijks kunt u genieten van een à la carte lunch met heerlijke gerechten. Neem hier alvast een kijkje op onze lunchkaart. Daarnaast is het mogelijk om op aanvraag gebruik te maken van een lunchbuffet. Dit wordt vanaf 15 personen aangeboden.

Openingstijden
Elke dag van 12:00 tot 17:00 uur.

Diner

Voor een heerlijk à la carte diner bent u bij Hotel Arnhem op het juiste adres. Wij bieden elk seizoen een nieuwe menukaart. Geniet van ons drie gangen keuzemenu of kies voor een gerecht van onze ode kaart.

Openingstijden
Elke dag van 17:00 tot 22:00 uur.

In januari 2020 start de verbouwing van het restaurant op de begane grond. Zowel de indeling als het interieur zal volledig worden vernieuwd zodat wij u in de toekomst nóg beter van dienst kunnen zijn.

Vanzelfsprekend zijn we tijdens de verbouwing gewoon geopend. Vanaf 6 januari 2020 is Bar Brasserie ‘West-End’ dagelijks geopend vanaf 8.00 uur voor koffie, lunch, borrel en diner. Wij verwelkomen u daar graag!