Culinaire invulling

Een buffet voor elke gelegenheid

Bent u binnenkort jarig, gaat u trouwen of heeft u zomaar zin in een etentje? Hotel Arnhem is dé ideale locatie voor al uw diners en borrels. Zowel zakelijk als privé bieden wij verschillende buffetten. Wij vinden het zeer belangrijk dat u en uw gasten tijdens de bijeenkomst goed worden verzorgd! Op deze pagina vindt u al onze culinaire mogelijkheden.

Onze buffetten

Lunchbuffet

Tussen 12.00 - 17.00 uur serveren wij vanaf 25 personen een lunchbuffet in het restaurant. Het lunchbuffet bestaat onder andere uit de volgende items:

• Soep van de dag
• Diverse broodsoorten (volkoren- en witbrood, mini broodjes, croissants etc.)
• Diverse vleeswaren
• Diverse kaassoorten
• Zoete lekkernijen
• Salade bar met rauwkost
• Vier wisselende warme gerechten (2x vlees, 1x vis, 1x vegetarisch)
• Vers fruit
• Verse jus d’orange
• Mineraal water
• Melk en karnemelk
• Koffie en thee

Kosten lunchbuffet: € 17,50 (volwassenen) & € 10,00 (kinderen tot 12 jaar) 

À la carte buffet

Wilt u met uw gezelschap genieten van een buffet, maar wel zelf de invulling kiezen? Dan is ons à la carte buffet de ideale oplossing! U kunt vanaf 25 personen uw eigen buffet samenstellen. Uw keuze dient uit minimaal 4 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 2 bijgerechten te bestaan. Eventueel kunt u ook een dessert aan uw buffet toevoegen! Graag vernemen wij de keuze voor de gerechten voor het hele gezelschap.

Voorgerechten
• Carpaccio met truffel mayonaise, Parmezaans kaas, rucola en walnoten - € 3,00
• Selectie van Italiaanse en Spaanse charcuterie met bijpassende garnituren - € 2,50
• Salade caprese met tomaat, buffelmozzarella en basilicum dressing - € 2,25
• Vitello tonnato met tonijnmayonaise, kappertjes, bieslook en rode ui - € 3,00
• Gerookte zalm met rode ui, kappertjes - € 2,75
• Gebraden kalfslende met sesamdressing, taugé en lente ui - € 3,00
• Royal visplateau met gerookt makreel, terrine van vis en garnalen - € 3,50
• Salade bar - € 2,00
• Garnalencocktail van Noorse garnalen - € 3,00
• Terrine van zalm, rode ui, appel kappertjes, bieslook en citroen - € 2,75
• Haring met ui, zout zuur garnituur en rogge brood - € 2,50
• Assortiment brood met verschillende soorten smeersels en tapenade - € 2,00

Hoofdgerechten
• Gegrilde kipfilet met Parmezaans kaas, verse tomaat en Mediteraanse kruiden - € 5,00
• Varkensnek met gebakken bospaddenstoelen, eigen jus en rozemarijn - € 5,00
• Rundermedaillons getrancheerd met gebakken ui, paddenstoelen en salie - € 5,50
• Sous vide gegaarde rundersukade met gremolata en jus de veau - € 5,75
• Schnitzel ‘Piccata’ met mozzarella, tomaten en oregano - € 5,00
• Kalfsentrecote met olijven, peterselie, lente ui en verse tomaat - € 6,00
• Kippendij saté geserveerd met pinda saus, gebakken ui en taugé - € 5,00

• Zalmmoot gemarineerd met komijn en oregano geserveerd met kruidenolie - € 5,50
• Scholfilet en gebakken gamba’s met peterselie en knoflookmarinade - € 5,00
• Gebakken zeebaars - € 5,00
• Mosselen, kokkels en gebakken gamba’s in een romige saus van schelpdieren - € 5,25
• Roodbaars met gekruide rijst en Provinciaalse marinade - € 5,25

• Cannelloni gevuld met ricotta, spinazie, tomatensaus en mozzarella - € 4,75
• Vegetarische lasagne van courgette, paprika, aubergine en Parmezaanse kaas - € 4,75
• Panzerotti gevuld met bospaddenstoelen en ricotta kaas in een romige champignonsaus met lente ui en verse tomaat - € 4,75
• Parelgort met basilicumpesto, tomaat, Parmezaanse kaas en paprika - € 5,00
• Marokkaanse tajine met couscous, gegrilde groenten en fetakaas - € 5,00

Bijgerechten
• Frites - € 2,00
• Gebakken aardappel met knoflook en rozemarijn - € 2,00
• Aardappelgratin met Emmenthaler kaas en spinazie - € 2,00
• Rijst - € 1,75
• Ratatouille met Provinciaalse kruiden - € 2,00
• Broccoli met Hollandaise saus - € 2,50
• Bloemkool gegratineerd met Parmezaanse kaas - € 2,50
• Haricots verts met knoflook en uitgebakken spekjes - € 2,50

Desserts
• Omelet Sibérienne - € 6,00
• Uitgebreid dessertbuffet - € 7,50

Shared dining

Vanaf 25 personen kunt u heerlijk genieten van ons shared dining concept welke bestaat uit een driegangenmenu. 

Voorgerechten
• Rundercarpaccio met truffelmayonaise, rucola, Parmezaanse kaas en walnoten
• Buffelmozzarella met gepofte tomaat en basilicumdressing
• Charcuterie (selecte van Italiaanse en Spaanse vleeswaren)
• Gerookte zalm met rode ui, kappertjes en limoenmayonaise
• Venkel/sinaasappelsalade met zwarte olijven en feta kaas

Hoofdgerechten
• Getrancheerde biefstuk met rode wijnsaus
• Langzaam gebraden kip met citroen en rozemarijn
• Gebakken zalm gemarineerd in komijn en oregano met citroendressing
• Panzerotti gevuld met ricotta, bospaddenstoelen, cherrytomaat en lente ui

Nagerecht
• Parade van verschillende soorten desserts

Kosten shared dining concept: € 27,50 (volwassenen) & € 15,00 (kinderen tot 12 jaar)

Sportbuffet

Speciaal voor onze sportieve gasten hebben wij een buffet samengesteld welk aansluit op een actieve levensstijl! Het sportbuffet bestaat uit:

  • Saladebar met een groene salade, rucola salade, tomatensalade, komkommer salade, diverse garnituren, 2 aparte dressings
  • Gegrilde kipfilet
  • Gebakken witvis
  • Spaghetti met twee sauzen (één met rundvlees en één vegetarische variant)
  • Geraspte Parmezaanse kaas en mozzarella
  • Witte rijst
  • Brood met olijfolie Magere yoghurt en kwart
  • Vers handfruit

Op tafel serveren wij tafelwater en biologische appelsap.

Kosten sportbuffet: € 19,50 per persoon.

Vergaderbuffet

Bent u toe aan een pauze van uw vergadering of bijeenkomst? Ons vergaderbuffet is de ideale break voor uw vergadering of bijeenkomst. Het buffet wordt geserveerd in de zaal en bestaat uit:

• 1 warm vlees/vis gerecht
• 1 warm vegetarisch gerecht
• Saladebar met diverse salades
• Brood met boter en tapenade

Kosten vergaderbuffet: € 17,50 per persoon en is enkel te reserveren voor zakelijke gasten die gebruik maken van één van onze zalen.

Walking diner

Vanaf 25 personen serveert Van der Valk Hotel Arnhem een walking dinner. Het diner bestaat uit minimaal zes kleine gerechten welke gemakkelijk in een informele setting kunnen worden gegeten. Ideaal om te combineren met een borrel, receptie of feestavond!

Ons walking dinner bestaat uit de volgende gerechten:

Voorgerechten
• Buffelmozzarella met gebraden paprika, balsamico dressing en tomaat
• Ceviche van zalm met radijs, limoen, roze peper en limoenmayonaise

Hoofdgerechten
• Rundvleestartaar met ui, cornichons, mosterd en pane carasau
• Gebakken dorade met couscous en basilicumdressing
• Kalfsentrecote met groene asperges, boleten en jus de veau

Nagerecht
• Tiramisu met amarene kersen

De prijs voor het walking diner is € 32,50 per persoon. Kinderen tot en met 11 jaar betalen € 19,50.

Persoonlijk contact

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze buffetten of heeft u vragen? Wij nodigen u graag uit in ons hotel voor een rondleiding, waarna we onder het genot van een kop koffie of thee uw wensen persoonlijk kunnen bespreken.

Wij zijn u graag van dienst!

Met gastvrije groet,

Lola Kolk
Diana Bruil

Met vriendelijke groet,

Afdeling Banqueting & Sales
sales@arnhem.valk.com
026 203 05 10