Zalen

Iets te vieren?

Een buffet voor elke gelegenheid

Bent u binnenkort jarig, gaat u trouwen of heeft u zomaar zin in een etentje? Hotel Arnhem is dé ideale locatie voor al uw diners en borrels. Zowel zakelijk als privé bieden wij verschillende buffetten. Wij vinden het zeer belangrijk dat u en uw gasten tijdens de bijeenkomst goed worden verzorgd! Op deze pagina vindt u al onze culinaire mogelijkheden.

Onze buffetten

Lunchbuffet

Vanaf 15 personen serveert Hotel Arnhem een lunchbuffet in het restaurant. Het lunchbuffet bestaat onder andere uit de volgende items:

• Soep van de dag
• Diverse broodsoorten (volkoren- en witbrood, mini broodjes, croissants etc.)
• Diverse vleeswaren
• Diverse kaassoorten
• Zoete lekkernijen
• Salade bar met rauwkost
• Vier wisselende warme gerechten (2x vlees, 1x vis, 1x vegetarisch)
• Vers fruit
• Verse jus d’orange
• Mineraal water (plat en bruisend)
• Melk en karnemelk
• Koffie en thee

De prijs voor deelname aan het lunchbuffet is € 15,00 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 7,50. 

À la carte buffet

Wilt u met uw gezelschap genieten van een buffet, maar wel zelf de invulling kiezen? Dan is ons à la carte buffet de ideale oplossing! U kunt vanaf 20 personen uw eigen buffet samenstellen. Uw keuze dient uit minimaal 4 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 2 bijgerechten te bestaan. Eventueel kunt u ook een dessert aan uw buffet toevoegen! Graag vernemen wij de keuze voor de grechten voor het hele gezelschap.

Voorgerechten
• Carpaccio met truffel mayonaise, Parmezaans kaas, rucola en walnoten - € 3,00
• Selectie van Italiaanse en Spaanse charcuterie met bijpassende garnituren - € 2,50
• Salade caprese met tomaat, buffelmozzarella en basilicum dressing - € 2,25
• Vitello tonnato met tonijnmayonaise, kappertjes, bieslook en rode ui - € 3,00
• Gerookte zalm met rode ui, kappertjes - € 2,75
• Gebraden kalfslende met sesamdressing, taugé en lente ui - € 3,00
• Royal visplateau met gerookt makreel, terrine van vis en garnalen - € 3,50
• Salade bar - € 2,00
• Garnalencocktail van Noorse garnalen - € 3,00
• Terrine van zalm, rode ui, appel kappertjes, bieslook en citroen - € 2,75
• Haring met ui, zout zuur garnituur en rogge brood - € 2,50
• Assortiment brood met verschillende soorten smeersels en tapenade - € 2,00

Hoofdgerechten
• Gegrilde kipfilet met Parmezaans kaas, verse tomaat en Mediteraanse kruiden - € 5,00
• Varkensnek met gebakken bospaddenstoelen, eigen jus en rozemarijn - € 5,00
• Rundermedaillons getrancheerd met gebakken ui, paddenstoelen en salie - € 5,50
• Sous vide gegaarde rundersukade met gremolata en jus de veau - € 5,75
• Schnitzel ‘Piccata’ met mozzarella, tomaten en oregano - € 5,00
• Kalfsentrecote met olijven, peterselie, lente ui en verse tomaat - € 6,00
• Kippendij saté geserveerd met pinda saus, gebakken ui en taugé - € 5,00

• Zalmmoot gemarineerd met komijn en oregano geserveerd met kruidenolie - € 5,50
• Scholfilet en gebakken gamba’s met peterselie en knoflookmarinade - € 5,00
• Gebakken zeebaars - € 5,00
• Mosselen, kokkels en gebakken gamba’s in een romige saus van schelpdieren - € 5,25
• Roodbaars met gekruide rijst en Provinciaalse marinade - € 5,25

• Cannelloni gevuld met ricotta, spinazie, tomatensaus en mozzarella - € 4,75
• Vegetarische lasagne van courgette, paprika, aubergine en Parmezaanse kaas - € 4,75
• Panzerotti gevuld met bospaddenstoelen en ricotta kaas in een romige champignonsaus met lente ui en verse tomaat - € 4,75
• Parelgort met basilicumpesto, tomaat, Parmezaanse kaas en paprika - € 5,00
• Marokkaanse tajine met couscous, gegrilde groenten en fetakaas - € 5,00

Bijgerechten
• Frites - € 2,00
• Gebakken aardappel met knoflook en rozemarijn - € 2,00
• Aardappelgratin met Emmenthaler kaas en spinazie - € 2,00
• Rijst - € 1,75
• Ratatouille met Provinciaalse kruiden - € 2,00
• Broccoli met Hollandaise saus - € 2,50
• Bloemkool gegratineerd met Parmezaanse kaas - € 2,50
• Haricots verts met knoflook en uitgebakken spekjes - € 2,50

Desserts
• Omelet Sibérienne - € 6,00
• Uitgebreid dessertbuffet - € 7,50

Kunt u geen keuze maken? Wij stellen een verrassingsbuffet voor u samen tegen een gereduceerd tarief van € 25,- per persoon en bestaat uit het minimaal te kiezen aantal gerechten.

Shared dining

Geniet vanaf 15 personen van ons shared dining concept. Onze shared dining bestaat uit een driegangen diner.

Voorgerechten
• Rundercarpaccio met truffelmayonaise, rucola, Parmezaanse kaas en walnoten
• Buffelmozzarella met gepofte tomaat en basilicumdressing
• Charcuterie (selecte van Italiaanse en Spaanse vleeswaren)
• Gerookte zalm met rode ui, kappertjes en limoenmayonaise
• Venkel/sinaasappelsalade met zwarte olijven en feta kaas

Hoofdgerechten
• Getrancheerde biefstuk met rode wijnsaus
• Langzaam gebraden kip met citroen en rozemarijn
• Gebakken zalm gemarineerd in komijn en oregano met citroendressing
• Panzerotti gevuld met ricotta, bospaddenstoelen, cherrytomaat en lente ui

Nagerecht
• Parade van verschillende soorten desserts

De prijs voor het shared dining concept is € 27,50 per persoon. Kinderen tot en met 11 jaar betalen een prijs van € 15,-.

 

Sportbuffet

Speciaal voor onze sportieve gasten hebben wij een buffet samengesteld welk aansluit op een actieve levensstijl! Het sportbuffet bestaat uit:

• Saladebar met een groene salade, rucola salade, tomatensalade, komkommer salade, diverse garnituren, 2 aparte dressings
• Gegrilde kipfilet
• Gebakken witvis
• Spaghetti met twee sauzen (één met rundvlees en één vegetarische variant)
• Geraspte Parmezaanse kaas en mozzarella
• Witte rijst
• Brood met olijfolie

• Magere yoghurt en kwart
• Vers handfruit

Op tafel serveren wij tafelwater en biologische appelsap.

De prijs voor het sportbuffet is € 19,50 per persoon.

Stamppotbuffet

Geniet met ons oer Hollandse stamppotbuffet van de lekkerste stampotten en bijgerechten. Het stamppotbuffet bestaat uit:

Stamppotten
• Zuurkool stamppot
• Hutspot
• Boerenkool stamppot

Bijgrechten
• Rookworst
• Speklappen
• Rundergehaktballetjes in eigen jus
• Hachee met draadjesvlees
• Rode kool met appel
• Amsterdams tafelzuur met piccadilly
• Uitgebakken spekjes
• Diverse soorten mosterd
• Appelmoes

De prijs voor het stamppotbuffet is € 24,50 per persoon.

Streetfood buffet

Geniet met uw gezelschap van een walking diner welke bestaat uit diverse kleine hapjes. Het streefood buffet bestaat uit de volgende gerechten:

Koude gerechten
• Saladebar (diverse salades met twee soorten dressing)
• Charcuterie (diverse Italiaanse en Spaanse vleeswaren)
• Diverse soorten sushi

Warme gerechten
• Mini hamburgers met broodjes, bijpassend garnituur en sauzen
• Vegetarische enchilada
• Pulled pork met barbecuesaus
• Chickenwings
• Maiskolven
• Twister fries

Het streefood buffet is te reserveren vanaf 20 personen. Het buffet wordt geserveerd in een aparte ruimte op onze vergader etage. De prijs voor het streetfood buffet is € 27,50 per persoon. Kinderen tot en met 11 jaar betalen € 15,00.

Vergaderbuffet

Bent u toe aan een pauze van uw vergadering of bijeenkomst? Ons vergaderbuffet is de ideale break voor uw vergadering of bijeenkomst. Het buffet wordt geserveerd in de zaal en bestaat uit:

• 1 warm vlees/vis gerecht
• 1 warm vegetarisch gerecht
• Saladebar met diverse salades
• Brood met boter en tapenade

De prijs voor het vergaderbuffet is € 17,50 per persoon en is enkel te reserveren voor zakelijke gasten die gebruik maken van één van onze zalen.

Walking diner

Vanaf 25 personen serveert van der valk Hotel Arnhem een walking dinner in bar-brasserie ‘west end’ of in een aparte zaal op de meeting & events verdieping. Het diner bestaat uit zes kleine gerechten welke gemakkelijk in een informele setting kunnen worden gegeten. Ideaal om te combineren met een borrel, receptie of feestavond!
Ons walking dinner bestaat uit de volgende gerechten:

Voorgerechten
• Buffelmozzarella met gebraden paprika, balsamico dressing en tomaat
• Ceviche van zalm met radijs, limoen, roze peper en limoenmayonaise

Hoofdgerechten
• Rundvleestartaar met ui, cornichons, mosterd en pane carasau
• Gebakken dorade met couscous en basilicumdressing
• Kalfsentrecote met groene asperges, boleten en jus de veau

Nagerecht
• Tiramisu met amarene kersen

De prijs voor het walking diner is € 32,50 per persoon. Kinderen tot en met 11 jaar betalen € 19,50.

Afspraak maken?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze buffetten of heeft u vragen? Wij nodigen u graag uit in ons hotel voor een rondleiding, waarna we onder het genot van een kop koffie of thee uw wensen persoonlijk kunnen bespreken.

Wij zijn u graag van dienst!

Met gastvrije groet,

Lola Kolk
Diana Bruil

Met vriendelijke groet,

Afdeling Banqueting & Sales
sales@arnhem.valk.com
026 203 05 10