Free Your Mind Festival

Free Your Mind is opgericht in 2004 en is sindsdien een van de langstlopende techno festivals van Nederland. Er komen jaarlijks duizenden bezoekers op af, niet alleen door de indrukwekkende line-ups, maar ook door de unieke sfeer die vrijheid uitstraalt. Het is een plek waar de zintuigen geprikkeld worden door kunst en muziek. Een hele ervaring dus! Het festival bestaat uit twee dagen en is sinds de allereerste editie gevestigd op het historische terrein van de Stadsblokken in Arnhem. De Slag om Arnhem werd tijdens de Tweede Wereldoorlog uitgevochten op dit terrein. Hier staan nu jaarlijks duizenden bezoekers te feesten op het Free Your Mind Festival.

Free Your Mind brengt een unieke mix van House, Techno en andere subgenres zoals Deep House en Tech House. Het jaarlijkse festival verwelkomt topartiesten uit de elektronische muziekwereld. Zo hebben onder anderen Reinier Zonneveld, Charlotte de Witte, Boris Brejcha en vele anderen op Free Your Mind gedraaid. De elektronische muziekindustrie evolueert voortdurend, wat resulteert in een steeds spectaculairder feest!

Vanwege het groeiende succes van Free Your Mind worden er nu ook edities georganiseerd in andere steden zoals Groningen, Breda en Utrecht. Elk jaar trekken ook deze evenementen duizenden enthousiaste bezoekers. Ook wordt er regelmatig tijdens Koningsdag een geweldig Free Your Mind festival georganiseerd.

Overnachten bij Free Your Mind

Wil je dit geweldige feestje op de Stadsblokken Arnhem onvergetelijk maken? Combineer je bezoek met een overnachting bij Van der Valk Hotel Arnhem. Plan je verblijf vandaag nog! Het hotel ligt op slechts 20 minuten rijden vanaf de Stadsblokken Arnhem. Bovendien kun je met het openbaar vervoer naar het evenement reizen. In ons hotel vind je alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf tijdens Free Your Mind. Geniet van een ontspannen overnachting in een van onze comfortabele kamers. Daarnaast kun je genieten van een heerlijk ontbijtbuffet in ons restaurant. Reserveer hier je tafel. 

Boek vandaag nog en wees verzekerd van een slaapplek zodat je tijdens het Free Your Mind Festival kunt overnachten in de regio.