Van der Valk Hotel Arnhem

Faciliteiten

Voor uw kids

Ook kinderen komen niets te kort in Hotel Arnhem. Zowel binnen als buiten is er een speelruimte ingericht speciaal voor kinderen. Tevens biedt de omgeving genoeg leuke uitjes voor het hele gezin.

LET OP: In verband met de renovatie van onze bar is onze kinderhoek binnen tijdelijik buiten gebruik!

Kids corner

In het souterrain van het hotel, naast de ingang van de Hubertusbar, bevindt zich een knusse "Kids Corner". Hier kunnen uw kinderen heerlijk spelen en tekenen. 

Speeltuin

Hotel Arnhem heeft een aantal speeltoestellen in de speeltuin aan de zijkant van het hotel: een dubbele schommel en een wip-wap! Er is ook een duikelrek. 

Kom je snel bij ons spelen?

Verrassend uit eten met kinderen dankzij het Wereldeters menu

Kinderen zijn van harte welkom in Restaurant De Veluwe. Speciaal voor onze jonge gasten hebben wij een heel bijzondere kindermenukaart ontwikkeld: ‘Van der Valk Wereldeters.’  De gerechten zijn avontuurlijk, verantwoord en verrassend lekker. De wereld heeft zoveel mooie smaken en je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het ontdekken daarvan.

Met de Van der Valk Wereldeters menukaart dagen we kinderen uit om eens wat anders te kiezen dan het traditionele kindermenu. We laten ze kennismaken met gerechten die door kinderen in andere landen worden gegeten. Timo Toekan neemt de kids mee op reis naar landen als Italië, Indonesië, Brazilië, Mexico, Hawaï en natuurlijk Nederland. Bij elk menu vertelt Timo leuke verhalen en weetjes over het land van het gerecht. Elk half jaar ‘verversen’ we de menukaart met nieuwe landen, nieuwe weetjes en nieuwe gerechten.