Faciliteiten

Gratis parkeren

Op onze ruime, eigen parkeerplaats (170 plaatsen) kunt u tijdens uw verblijf gratis parkeren.

Gratis internet via glasvezelnetwerk

Tijdens uw verblijf wilt u natuurlijk ook online bereikbaar zijn. Wanneer uw laptop beschikt over een WIFI-kaart kunt u kosteloos onbeperkt gebruik maken van gratis draadloos internet via glasvezelnetwerk in het gehele hotel.

 

Route

Van der Valk Hotel Arnhem heeft een ideale ligging vlakbij uitvalswegen A12 en A50, maar is tevens uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Het recent volledig vernieuwde Centraal Station van Arnhem bevindt zich op 13 busminuten van het hotel, zonder dat u over hoeft te stappen. De bus vertrekt tijdens de spits iedere 13 minuten, buiten de spits ieder half uur.

Wilt u heel gemakkelijk uw reis naar Hotel Arnhem plannen vanuit uw woonplaats? Klik dan hier.

De bustijden van en naar Arnhem kunt u hieronder downloaden als PDF-bestand (op de 2e pagina van het bestand vindt u de vertrektijden richting Arnhem). Halte: Motel Westend.

Buslijn 105, maandag t-m vrijdag
Buslijn 105, zaterdag
Buslijn 105, zondag

Van der Valk Hotel Arnhem ligt naast Nationaal Sport Centrum Papendal. Als Nederlandse sportkoepel vertegenwoordigt NOC*NSF, eveneens gevestigd op het terrein van het Nationaal Sport Centrum Papendal, de Olympische topsporters en 90 Nederlandse sportbonden. Bij deze sportbonden zijn 30.000 sportverenigingen aangesloten, die uiteindelijk samen onderdak bieden aan 4,75 miljoen sporters.

Oplaadpunt electrische auto

Het is mogelijk om uw elektrische auto op te laden bij Hotel Arnhem. Met onze oplaadpunten is het mogelijk om te snelladen (DC) en om 'normaal' te laden (AC).