HOTELGASTEN ZIJN WELKOM

Per 14 december 00.00 uur gelden de volgende maatregelen: 

Van der Valk Hotel Arnhem is geopend voor hotelgasten en hanteert t/m 15 maart 2021 aangepaste maatregelen. De maatregelen die per 14 december van kracht zijn, hebben grote invloed op ons hotel en de mogelijkheden die wij onze gasten kunnen bieden tijdens hun verblijf. Zo hebben wij helaas ons restaurant,15 maart 2021 afhaalmogelijkheden om op de hotelkamer te nuttigen.

Restaurant & Bar Brasserie West End
Helaas zijn ons restaurant alsmede onze bar brasserie momenteel gesloten. Ons restaurant is enkel beschikbaar voor take away voor onze hotelgasten.

Ontbijt
U kunt uw ontbijt op een gereserveerde tijd ophalen in ons restaurant. U kunt hierbij een keuze maken tussen een ‘Healthy ontbijtpakket’ of een ‘Continental ontbijtpakket’. Geef uw keuze uiterlijk de avond van te voren door via de receptie. Naar aanleiding van de nieuw afgekondigde maatregelen vragen wij u het ontbijt op uw hotelkamer te nuttigen.

Lunch & diner
Voor lunch en diner serveren wij een aangepast take away menu. Naar aanleiding van de nieuw afgekondigde maatregelen vragen wij u de gerechten op uw hotelkamer te nuttigen.

Uiteraard is het ook mogelijk om een ontbijt- of lunchpakket te bestellen om mee te nemen tijdens uw fiets- of wandeltocht. U kunt uw bestelling voor 20.00 uur doorgeven aan onze medewerkers van de receptie en wij zullen er voor zorgen dat het de volgende dag voor u klaar staat.

Fitness en wellness
Wegens de nieuw afgekondigde maatregelen zijn onze fitness en wellness faciliteiten momenteel gesloten.

Vanzelfsprekend blijft ons hotel geopend voor noodzakelijke overnachtingen. Wanneer u ervoor kiest om de komende periode in ons hotel te verblijven, kunt u erop vertrouwen dat wij er alles aan zullen doen om u een veilig en vertrouwd verblijf te bezorgen! Onze receptiemedewerkers staan u graag te woord.


 

Veilig en vertrouwd

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

  • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
  • Schud geen handen metmede-gasten of hotelpersoneel 
  • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
  • Gebruik papieren handdoekjes om uw handen te drogen 
  • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van mede-gasten en hotelpersoneel
  • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op onze receptie via 026-4821100. 

Met gastvrije groet, 

Team Hotel Arnhem