HOTELGASTEN ZIJN WELKOM

Van der Valk Hotel Arnhem is geopend voor hotelgasten en hanteert aangepaste maatregelen. De maatregelen die van kracht zijn, hebben grote invloed op ons hotel en de mogelijkheden die wij onze gasten kunnen bieden tijdens hun verblijf. Helaas is zowel ons restaurant als onze bar brasserie gesloten. Vanzelfspreken bieden wij afhaalmogelijkmogelijkheden voor onze hotelgasten welke op de hotelkamer genutigd kunnen worden.

Restaurant & Bar Brasserie West End
Helaas zijn ons restaurant alsmede onze bar brasserie momenteel gesloten. Ons restaurant is enkel beschikbaar voor take away voor onze hotelgasten.

Ontbijt
Dagelijks staat ons ontbijtbuffet voor u klaar in ons restaurant. U kunt op een gereserveerde tijd uw ontbijt zelf samenstellen in ons restaurant. Naar aanleiding van de nieuw afgekondigde maatregelen vragen wij u het ontbijt op uw hotelkamer te nuttigen.

Lunch & diner
Voor lunch en diner serveren wij een aangepast take away menu. Naar aanleiding van de nieuw afgekondigde maatregelen vragen wij u de gerechten op uw hotelkamer te nuttigen.

Take Away
Uiteraard is het ook mogelijk om een ontbijt- of lunchpakket te bestellen om mee te nemen tijdens uw fiets- of wandeltocht. U kunt uw bestelling voor 20.00 uur doorgeven aan onze medewerkers van de receptie en wij zullen er voor zorgen dat het de volgende dag voor u klaar staat.

Fitness en wellness
Helaas zijn onze fitness en wellness faciliteiten momenteel gesloten.

Uitjes
Ook in deze bijzondere periode is er genoeg te doen in onze directe omgeving. Op onze corona-proof uittips staat een overzicht van activiteiten die wél mogelijk zijn in deze tijd. Wij hopen dat u zult genieten van uw verblijf.

Vanzelfsprekend blijft ons hotel geopend voor noodzakelijke overnachtingen. Wanneer u ervoor kiest om de komende periode in ons hotel te verblijven, kunt u erop vertrouwen dat wij er alles aan zullen doen om u een veilig en vertrouwd verblijf te bezorgen. Onze receptiemedewerkers staan graag voor u klaar!


 

Veilig en vertrouwd

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

  • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
  • Schud geen handen metmede-gasten of hotelpersoneel 
  • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
  • Gebruik papieren handdoekjes om uw handen te drogen 
  • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van mede-gasten en hotelpersoneel
  • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op onze receptie via 026-4821100. 

Met gastvrije groet, 

Team Hotel Arnhem